perjantai 7. lokakuuta 2011

Next & Bubbles

Tänään tuli kaksin verroin kivaa postia. Ja ihan huippunopea toimitus Nextiltä. Sähköpostiin tuli mainos ilmaisista toimituskuluista, niin tein ihan pienen tilauksen. Tilauksen tein tiistai-iltana vähän yli 11 ja tänään torstaina DHL:n kuski toi paketin suoraan kotiin. Eli tuli päivässä Englannista. Normaalistikin postikulut on vaan 5 € ja tosiaan kotiinkuljetus, niin tuolta voi mielellään tilata muutoinkin joskus.

Fleece-huppari ja vakosamettihame


Huppari oli vaan niin meidän värinen, että en voinut vastustaa. Otin seuraavaa kokoa, niin mahtuis ensi kevään ja kesän ohuena takkina. On siis vaan yksinkertaista ohutta fleeceä. Ja sitten oon ettiny jo Apalle jouluksi mekkoa, ja osui tämä punainen silmiin. Melkein ensin jo kadutti, että oliko sittenkin virheostos, kun nettisivuilla kuva ei ollut kovin hyvä, mutta hame on livenä paljon paljon ihanampi kuin odotinkaan. Ihanaa ohutta ja pehmeää vakosamettia ja nätit vekit. Ja plussana säädettävä vyötärö. Ajattelin tämän kanssa jouluksi simppeli tummanharmaata paitaa ja jotain punaista kaulakorua, vaikka helmiä.

Apa on ollut kerran viikossa yliopiston lapsiparkissa hoidossa, jonne pitää nimikoida kaikki vaatteet ja kun se alkoi maalarinteipin kanssa tuntua tylsältä, niin tilasin nimitarroja Name Bubblesista. Pyöreet olis ollu kivoja, mutta niistä on vaikeampi erottaa teksti, niin päädyin näihin neliöihin. Värityksenä tottakai vihreä ja pinkki ja kuvana juna, kun A niin niistä tykkää.


Ja viime viikolla hyödynsin vielä Lindexin ota 3 maksa 2 -kampanjan ja ostin uudet yökkärit pieneksi menneiden tilalle. Ja tunika tuli sitten kaupan päälle.

2 x Muumi-yökkäri ja Pikku Myy -tunika

1 kommentti:

  1. Ompas ihana tuo hame :) Venlalla ei oo muuten vielä yhtään hametta :o konttausvaiheessa ne ei oo kovin kätsyjä, mut pianhan niitä voi jo ostaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...