perjantai 20. heinäkuuta 2012

"Kippos"


Viikon reissu Kyprokselle oli ihana, mutta oli erittäin ihanaa palata kotiin. Loma oli erittäin perinteinen rantaloma, johon sisältyi lähinnä altaalla makoilua ja lastenaltaassa pulikointia. A olisi viettänyt joka hetken altaassa, uiminen oli vaan niin kivaa. Pari kertaa leikittiin myös merenrannalla hiekkaleikkejä. Altaalla järjestettiin iltapäivisin allasjumppaa, johon osallistuin pari kertaa. Yhtenä aamuna kävin myös aamujumpassa, jonka piti olla vaan venyttely, mutta kun heti aamusta pantiin juoksemaan kentällä, johon porotti heti aamusta aurinko ja asteita oli 30, niin oli pakko lähteä kesken pois, ettei olis pyörtyny keskelle kenttää. Tosin juokseminen kuumassa oli paljon helpompaa, en hengästyny juoksemisesta yhtään, vaikka kotona en voi juosta ilman lääkitystä oikeestaan yhtään, ettei alkais keuhkoa pistää.

Aamupalat kuului hintaan, mutta muut ruokailut hoidettiin muissa ravintoiloissa. Joka päivä käytiin eri paikassa ja yhen kerran Mäkkärissä ja ruoka ei kyllä ollut mitään huippua. Joka paikassa ihan saman makusta, samanalaiset ranskalaiset ja pöytään tuotiin aina jo ennen tilaamista ketsuppi- ja majoneesipullot, joka ei ole kait kovin hyvä merkki. Mutta eipä me sinne syömään oltu mentykään. Aamupalat oli ihan ok, mutta kyllä siihenkin jo puolivälissä viikkoa kyllästyi, kun piti joka päivä syödä kaikkea mahollista, niin että sen jälkeen oli ihan täys koko päivän. Käytiinkin joka päivä aamupalan lisäks vaan kerran syömässä ja sit vaan jotain jätskiä vähän lisäks. Vikana iltana käytiin kattomassa hotellin omaa iltashowta, Bamse oli aika kova sana.

Yhtenä päivänä vuokrattiin auto, kun se makoilu alko kerta kaikkiaan vaan kyllästyttää. Kierreltiin sitten autolla koko päivä ja käytiin ostoksilla, vaikkakin kaikki kaupat tuntu olevan lauantaisin kiinni.
Kaikenkaikkiaan kuitenkin erittäin rentouttava loma ja saipahan ainakin aimo annoksen aurinkoa. Sää oli erittäin tasainen koko viikon, auringossa n. 36 astetta. Ajattelin aluks, että se olis liian kuuma, mutta se taiskin olla mulle oikein ideaali lämpötila. Parina yönä oli oikein kylmä, kun ilmastointi oli niin tehokas. 

Mulla on yleensä migreeni kerran viikossa, niin ton viikon aikana ei ollu päänsärystä tietoakaan, eikä oikeestaan mitään muitakaan vaivoja. Ihokin oli loistavassa kunnossa koko viikon. Heti kun kotiin palattaessa tultiin Suomen ilmatilaan ja kauheeseen vesisateeseen, iski kolmen päivän migreeni päälle. 

Hiekkakakkuja rannalla

Kävelyä rannalla

Pingviinit akvaariossa.
(Piti olla luonnonmukaset olot, mutta nää ei kyllä kovin onnellisilta vaikuttanu.)

Auringonlasku

"Kylläpä maailma on kaunis!"

Mielikuvitussynttärit rannalla

Ilmapallo saatiin iltajuhlasta vikana iltana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...