lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kaikkia lihaksia särkee..

.. mutta silleen hyvällä tavalla. Tarkoittaa sitä että puistojumpat on taas alkaneet. Tai kai ne alkoi jo vähän aikaa sitten, mutta itse pääsin mukaan vasta vähän viiveellä.

Voin taas jälleen kerran todeta asuvani loistavalla paikalla. Lähimmälle jumppapaikalle on noin 100 metrin matka kotioveltani, joten ei voi käyttää sitä tekosyynä, ettei jaksais lähteä. Se lähteminenhän on aina vaikeinta, itse jumpissa on aina kivaa, kunhan sinne pääsee.

Jumppia on myös kolmen eri järjestäjän toimesta, joten kaikki on vähän erilaista. Ja hinnat 0-5 €. Maanantaisin ja torstaisin on Uplife venyttelyä/joogaa, zumbaa ja kuntopiiriä. Eilinen 1 1/2 tunnin zumba/piiri oli kyllä vähän liikaa siinä mielessä, että ei ihan energiat riittänyt loppuun saakka. Varsinkaan tossa helteessä.

Elixia järjestää myös puistojumppia, jotka ovat ilmaisia. Ja paikalla on jopa lapsiparkki, jossa A viimeks viihtykin piirtelemässä. Ihan loistavaa palvelua mielestäni. Ja saipa sieltä vielä 7 päivän lahjakortinkin mukaan. Ja sitten on vielä perinteiset Sisun jumpat, jotka on tosin kutistunut enää neljään kertaan/kesä. Kävijöitä niissä kyllä olis, mutta ehkä ei sitten vetäjiä.

Pitää taas nauttia niin kauan kun kestää. Ulkona jumppaaminen on vaan niin paljon hauskempaa kun sisällä. Ja tulee aina hyvä fiilis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...