sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pienemmän toiveita

Pukille menevä joulutoivelista katosi viikolla parvekkeelta. A sai askarrella listansa leikkaa-liimaa -tekniikalla, niin tuli samalla treenattua saksien käyttöä. Puuha olikin vaan  niin mieleistä ja vei niin mukanaan, että listan varsinainen tarkoitus unohtui ja listalle leikeltiin lelukuvaston kaksi ensimmäistä aukeamaa. Onneksi sattui olemaan vauvatavaroita, koska vauvaleikit on tällä hetkellä taas tosi in. Tosin aika monta juttua tältä listalta meillä jo onkin. 

Vauvaleikit ovat tosiaan taas hyvin ajankohtaisia. Johtuiskohan siitä, että tuntuu, että joka ikisessä kyläpaikassa, missä nykyään käydään, sellanen pieni pötkylä löytyy. Meillä on Anni-vauvasta tullut tosi tärkeä ja läheinen ja se pääseekin nykyään melkein joka paikkaan mukaan. Tunnollisen äidin tehtävät alkavat näemmä jo hyvin varhain: melkein joka aterialle otetaan mukaan vauva. Vauva makaa joko kehdossa, jota Pikku-Äidin jalka heiluttaa koko syömisen ajan. Vaihtoehtoisesti vauva voi nukkua syönnin ajan myös vaunuissa, jolloin niitä toki pitää heilutella koko ajan, että vauva viihtyy. Hetken mietin nuken syöttötuolin ostamista, mutta koska se vie vaan tilaa, eikä nukke siinä ylettyisi kuitenkaan syömään samalla tasolla kuin muut, jätän nyt sen ostamatta.


Vaatteita nuket kyllä tarviis. Ne viettää edelleen suurimman osan ajasta alasti, mutta vähitellen A on ruvennut niitä myös pukemaan. Tähkäpäälle tuleekin oma paketti, pitäisi ehkä vielä Annille keksiä joku pieni vaatelahja. :)

Muita kovin spesifejä toiveita ei ole ollut tänäkään vuonna. Ne jotenkin vaihtelee vielä tosi paljon. A tykkäisi kovasti kaikista hiuspannoista, joita ihastellaankin aina kauppareissuilla. Yksi sellainenkin pääsee pakettiin. A ihaili viime tanssitunnilla tanssipaikan myymälän puolella myös erästä tanssipukua, jota vielä hetken pohdin, että kannattaako ostaa vaiko eikö. Ei olis sinänsä turha ostos, tosin akuuttia tarvetta sillekään ei ole. 

Kannatan monesti aineettomia ja elämyksellisiä lahjoja. Mies osti meille kaikille lahjaksi liput Disney On Ice -jääshowhun, joka on helmikuussa. Uskoisin, että se on tosi hyvä, ja A:kin tykkää, toivottavasti ei vaan satu ainakaan alkuun mitään liian jännittävää kohtausta. 

Luulen, että ne tontut, jotka meillä vierailee, ovat jo lahjansa hankkineet, joten suuremmalle toiveiden listaamiselle ei liene enää tarvetta.. Pitäis itse vielä tehdä lopulliset päätökset, mitä sinne paketteihin nyt sitten lopulta päätyy. Kohtuudessa on toistaiseksi pysytty, vaikka on tehnytkin mieli ostaa vaikka mitä. Lelujen ostaminen on jotenkin vaan niin kivaa. Toki meiltä löytyy aina paketeista myös niitä tarpeellisia juttuja, kuten yöpukua ja pikkareitakin.
Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...