maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kotimaista

Harvoin tulee mitään kovin hyviä kotimaisia sarjoja. Nyt niitä tulee kuitenkin kerralla monta.

Paras näistä on ollut Mustat lesket. Katsoin koko sarjan jo lähes putkeen Ruudusta ja tykkäsin tosi kovasti.













Samoihin aikoihin alko Nymfit. Näyttelijäsuoritukset eivät ole kovin vahvoja ja vuorosanat ovat joissain kohdissa jotenkin teennäisiä, ihan kun ne olis suoraan käännetty jostain toisesta kielestä. Tätä on kuitenkin pakko katsoa jo pelkän idean takia, suomalaisissa sarjoissa kun ei tällaisia fantasia-juonia juuri näy. Ja on se muutenkin parantunut edetessään. Tästä tuli nyt pääsiäisenä kaikki loput jaksot, muutama on vielä katsomatta Katsomosta.




Ylen kanavilla menee vielä parhaillaan Toisen kanssa. Pari jaksoa vielä jäljellä. Ihan ok, mielenkiintoisella tavalla esitetty sossun työtä..

Siskonpeti loppui jo, mutta sillä viihdytin itseäni työmatkoilla. Oli yllättävän hauska.

Mukava välillä katsella ihan kotimaisia ohjelmia. Jonkun verran näissä häiritsee se, että samaan aikaan menevissä sarjoissa on niin paljon samoja näyttelijöitä. Ei ihan yhtä tai kahta, vaan tosi monta ja kolmessakin samaan aikaan menevässä sarjassa.

2 kommenttia:

  1. Mustat lesket näistä ehdottomasti paras. Toisen kanssa myös erittäin hyvä ja jotenkin sitä odotan ihan innolla. Mutta se mikä sun listasta puuttui on Klikkaa mua. Ihan mahtava sarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Klikkaa Muata monet tosiaan kehuukin. Multa jäi eka kausi jotenkin niin, etten nähnyt sitä alusta, joten sitten on jäänyt koko sarja katsomatta. Kun pitää nähdä alusta. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...