sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulun lahjapohdintoja

Huisin nopeasti on mennyt koko syksy ja nyt on jo joulukuu. Joulufiilis on kyllä täysin kateissa. Johtunee ainakin osittain tuosta tämänhetkisestä säästä. Ei huvita oikein mikään joulutekeminen ja jouluvaloistakin on vielä suurin osa laittamatta. Lahjojen osalta olen kuitenkin taas hyvin aikataulussa ja kaikki lahjat omille ja lähipiirin lapsille on jo hankittu.

A ei oikein vieläkään osaa toivoa oikein mitään, tai toiveet vaihtelee päivittäin, mutta kaksi juttua on ollut nyt pinnalla vähän pidemmän aikaa ja ne ovat muodostuneet päätoiveiksi. Toinen on Furby ja toinen on legoinen Frozen-linna. Löysin molemmat hyvästä alesta, joten molemmat näistä on jo hankittuna pukinkonttiin.
     

Lisäksi A tulee saamaan askartelujuttuja, pyjaman, pelin ja muuta pientä. Tuntuu, että paketteja on tänä vuonna aika paljon, mutta joukossa on tarpeellisiakin juttuja, kuten vaatteita. Toki ne voisi antaa jo muutenkin, mutta kun on joulu tulossa, on kiva laittaa myös pehmeitä paketteja. Kaikki Frozen-aiheinen tuntuu olevan nyt in, oli se sitten mitä hyvänsä.

****************************

Perheen pienimmälle oli aluksi vaikea keksiä oikein mitään toiveita. Leluja ja kaikkea on jo siskon jäljiltä niin paljon. Kyllä niitä tarpeita ja toiveita sitten kuitenkin jonkun verran keksi, kun asiaa lähti miettimään. Ja ihan kohtahan on 1-vuotissynttäritkin, joten sikälikin ihan hyvä, että tuli muutama juttu mieleen, jos joku sattuu kysymään lahjatoiveita.

Duploja meillä on iso laatikollinen, tosin nyt on tullut taas vaikka mitä kivoja uusia eläimiä yms. Uusista tämä luovat eläimet voisi olla kiva.

LEGO DUPLO Creative Play 10573 Luovat eläimet

Pikku-E on tosi kiinnostunut myös nukeista ja varmasti tulee leikkimään niillä mielellään, mutta niitäkin jäänee ihan riittävästi siskolta perinnöksi. Samoin puiset palapelit tuntuvat olevan kiinnostavia.


E:llä ei ole yhtäkään ikiomaa pyyhettä, vaan hän on käyttänyt koko ajan siskonsa vanhoja huppupyyhkeitä. Ne alkavat kuitenkin olla jo vähän kuluneita, joten tarvetta olisi uudelle ja ihan ikiomalle huppupyyhkeelle.

Lisäksi olen huomannut, että pienille tytöille kertyy yllättävän nopeasti lajitelma kaikenlaisia pinnejä, ponnareita, koruja ja pieniä aarteita. Joten tarvetta olisi myös omalle korurasialle.

Ihan vielä ei ehkä ole ajankohtaista, mutta E:ltä puuttuu myös säästölipas. Esim. tällainen pöllö olisi tosi söpö ja samalla kiva sisustuselementti.


(www.maxplay.fi)
Paljon iloa saataisiin varmasti myös pomppuhepasta. Keinuhevonen meillä on, mutta pomppuheppa on kuitenkin ihan eri asia. :)

(www.amazon.com)
Ja yhtenä vähän kalliimpana toiveena on vielä valkoinen String Pocket -hylly. Siskollakin on samanlainen omassa huoneessaan, niin pikkusiskolle olisi kiva saada samanlainen.

(www.room21.fi)

 ********************************
Itsekin rakastan lahjojen saamista. Lahjoja ei aikuisena enää paljoa saa, eikä mitään kyllä varsinaisesti tarvitsekaan. Tarvetta on muutamille Teema-lautasille ja Kastehelmi-tarjoilulautaselle, mutta taidan tilata ne itse, kun ovat sopivasti Iittalan nettikaupassa alessa. Kaikenlaiset kuluvat lahjat ovat hyviä, koska ne eivät jää käytön jälkeen kaappeihin pyörimään. Kestotoiveena on myös kaikenlaiset huonetuoksut. Ne vaan on niin kivoja.

(www.stockmann.fi)
Suklaata ei voi koskaan saada liikaa. Ja koska olen täysin yllättäen ja varoittamatta oppinut juomaan kahvia, olisi kiva saada joku esim. pähkinäinen tai suklainen erikoiskahvi. Edelleen kotona ollessani sekoitan kahvin joukkoon hieman kaakaojauhetta, joten ihan puhdasta kahvia en sentään vielä kovin usein juo.

(www.pentik.fi)

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo säästöpöllöt! V saa nyt myös tuon Elsan linnan. Oli kuulemma loppu joka paikasta. Taitaa olla tämän joulun hittilahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks tosiaan tuli linna ostettua jo aikoja sitten. Nyt sitä ei saa enää mistään.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...