perjantai 27. tammikuuta 2012

Ajatukset kesään

En oikeastaan koskaan osta kenkiäkään normaalihinnalla ja sillon kun olis oikea sesonki. Ja onneksi ei tarvitsekaan, kun aleja tuntuu olevan netti pullollaan, jos vaan osuu sopivasti kohdalle. Yleensä ostankin siis kesäkengät talvella ja toisinpäin, niin sitten kun se tarve tulee, niin on mukava kaivaa laatikosta uudet kengät, joita ei enää edes muistanut ostaneensakaan. Plus tietysti säästää rahaa, kun "väärän" kauden kengät saa aina halvemmalla. Näillä mennään siis ensi kesä. Kahdet itselle ja kahdet Apalle (joka muuten kutsuu itseään nykyään ihan säännönmukaisesti Elliksi).
Rockport: Rosella White
Rockportin kengät on ehkä vähän omituisen näköiset jalassa, mutta pienen pohtimisen jälkeen päätin kuitenkin pitää ne, koska ne ovat maailman mukavimmat jalassa. Ja koska kangas on tuollaista verkkoa, niin vaikka olisi kuinka kuuma, niin uskoisin, että nämä ovat kuitenkin viileät jalassa. Ja sopisivat täydellisesti esim. pyöräilyyn. Hiekkalaatikonkin reunalle toki, vaikka väri onkin "hieman" lian arka. Tosin näissä on pohjassa merkintä, että nämä voisi pestä koneessa, joten siitä ehdottomasti plussaa, mikäli uskaltaudun sitä jossain vaiheessa kokeilemaan.  
Tamaris, Black
Nämä mustat on aikalailla sitä tyyliä, mitä useinkin suosin kengissä. Sopivat moneen tilanteeseen. 
Timberland: River Quest, koko 25
 A:lle perus urheilulliset sandaalit, jotka pysyvät hyvin jalassa leikin tiimellyksessä.

Naturino 7826, Pictacchio, koko 25
Ja ihanat söpöset ballerinat ihanan pirteissä väreissä. Ettei aina sitä vaaleenpunasta. Ja tämän tyylisiä tuli ainakin viime vuonna käytettyä melko paljon, kun nämäkin sopivat oikeastaan arkeen ja juhlaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...