lauantai 21. tammikuuta 2012

Ihana ja rentouttava iltapäivä

Tänään (tai tarkemmin sanottuna eilen) pientä arjen luksusta. Lähdin töistä jo kahdelta, jotta ehdin kolmeksi hierontaan. Työpäivä olikin näin ollen vain 5 ½ tuntia, mutta sainpas käytettyä plussatunnit pois. Enää oliskin sitten seitsemän työpäivää jäljellä.

Hieronta oli tunnin pituinen urheiluhieronta, joka todella tuli tarpeeseen, koska selkä on ollut jo pidemmän aikaa ihan jumissa töiden takia. Hieronnan aikana tuntui, että pukkaa päänsärkyä, johon olin kyllä varautunutkin, mutta kun pöydältä nousi, niin tuntui että koko selkä rentoutui ja kivut hävisivät. Tosin päässäkin heitti aikalailla, eli aika tehokasta se vissiin oli. Suositeltiin että kävisin toistamiseen vielä ensi viikolla, jonka saatan tehdäkin. Vähän ehkä epäreilua, että itse vaan hummailen ja kiertelen ostoksilla ja hieronnoissa, kun toinen vaan tekee kovasti töitä, mutta jos tää olis vaikka tällasta akkujen latausta tulevaan kevääseen, joka ainakin eilisen luennon perusteella tulee taas olemaan ihan tarpeeksi raskas. Lisäksi mä oon sitä mieltä, että jokaisella äidillä pitäisi olla mahdollisuus tällaseen omaan luksus-aikaan, vaikka tiedänkin että hyvin isolla osalla ei todellakaan ole. Olen siis erittäin onnellisessa asemassa sen suhteen, että saan omaa aikaa oikeestaan koska vaan sitä tartten.

Hieronnan jälkeen suuntasin Selloon etsimään itselleni uutta lompakkoa, koska vanha on jo niin rikki, että ei enää mitenkään toimita virkaansa. Ja kierrettyäni koko Sellon kaikki mahdolliset liikkeet, tulin jälleen siihen tulokseen, että kivaa lompakkoa on ihan mahdoton löytää. Cittarissa oli sitten yksi mahdollinen vaihtoehto, ei mitenkään erityinen kuitenkaan, joten jatkan vielä etsimistä ja haen sen pois, jos ei millään muuta löydy. Mutta ihan hedelmätön reissu ei kuitenkaan ollut, koska kuten aina, kun itselleen jotain etsii, niin löytyy vaan kassikaupalla tavaraa lapselle.
Po.p
Popin alevalikoimat olen käynyt pikaisesti kiertämässä varmaan kolme-neljä kertaa, mutta mitään sopivaa ei ole löytänyt. Päätin kuitenkin antaa sille vielä yhden mahdollisuuden ja sain kuin sainkin 45 € käytettyä. Apa sai saappaat ensi syksyksi, mustat perusleggarit ja villaiset leggarit. Popin saappaita olen ennenkin ihastellut, mutta en ole raaskinut ostaa ja nyt löytyi niin ihanat ja vielä puoleen hintaan, että en voinut jättää ostamatta. Noi on normaalia pienempää kokoa, otin koon 26 ja toivon, että se mahtuu vielä ensi syksyn. Kesän mahtuu ainakin, jos sattuu olemaan kumppareille tarvetta. Villaset legginsit on hyvät, kun jos tarvii haalarin alle vähän jotain lämpimämpää ja kun fleece-haalari on niin paksu, niin noi ei vie tilaa sieltä haalarin sisältä. Ja noi on niin reilut, että menee varmaan vaikka ens joulunakin, siksi otin punaiset.

Piipahdin myös pikaisesti Hennesissä, josta ostin pinnejä ja pompskareita, kun ne tuntuu olevan aina kaikki hävyksissä vaikka niitä olis miten paljon. Ja nyt kun Apalla on jo sen verran tukkaa, että siihen saa kivoja kampauksia ja pakko se on pitääkin kiinni, koska muuten se on sellanen takkupeikko. Ja sieltä lähti myös pupupaita matkaan, koska se oli vaan niin söpö. Lompakon etsimisreissu vei myös sinne Cittariin, jossa oli Crocksi-kopiot hyvässä alessa, niin ostin tuollaiset vuorelliset vaikka pyykkitupareissuja varten. Olisin ostanu itellekin, mutta ei ollu kokoja.

Ostoksia Po.pi:sta, H&M:sta ja Cittarista
Tänään tuli postissa myös yksi Meandi-tunika, jota olen metsästänyt ensi kesäksi. Viime kesänä tuota näkyi leikkipuistoissa ja se on taas ihan meidän värinen. Muitakin Meandi-ostoksia olen tehnyt, mutta niistä lisää myöhemmin.
Me&I Geisha-tunika, koko 98/104

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...