torstai 15. maaliskuuta 2012

Keltainen

Näin kevään kynnyksellä huomaan, että kaipaan kaikkea keltaista. Kaikki mahdollinen keltainen vaikka kaupoissa herättää huomion. Sunnuntaina meillä oli Heidin kanssa ihana äitien rentoutumispäivä, kun lähdettiin katsastamaan Po.pin Outletin vika päivä, kaikki -70 %. Samalla käytiin syömässä ja muutamassa muussakin kaupassa siinä samalla.

Outletissa ei ollut ihan niin hysteeristä, kuin kuvittelin, vaikka tais siinä kassajonossa se tunti silti vierähtää. Ei kuitenkaan haitannut, kun oli hyvää seuraa. Ja sainpä tällä kertaa itsellekin jotain, musta mekon ja neuletakin ja ihanan KELTAISEN NEULETAKIN (joka pienestä koostaan huolimatta mahtui päälle). Sitten lisäks A:lle muutamua juttuja, sukkia ja sen sellaista. Satasella sai ison kassin. Tosin noi aikuisten kamppeet on sen hintasia, että normaalihinnalla en kattois niihin päinkään, ni kiva että sai nyt alesta.

 Googlettelin kaikkea keltaista, niin kuvahausta tuli vastaan kiva mekko, en vaan löytänyt mistä tätä saisi.

Mini Boden
Tosin meillä ei oo oikein edes tulossa mitään juhlia, että uusia mekkoja edes tarvittaisi. Kesän synttärijuhliin meillä on tämä, jos ei nyt jotain toista tule vastaan.
Duns

1 kommentti:

  1. Nextillä oli kivoja keltaisia. Tilasin sieltä Venlalle mekon ja takin....

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...