maanantai 11. kesäkuuta 2012

Aah, vapautta!

Ihanaa, kun pääsee on taas auto alla ja pääsee kulkemaan. Itsehän en varmaan itselleni uutta autoa olis hommannut, ainakaan tässä asuessa, mutta onneks toi toinenkin osapuoli sellanen halus, niin sellanen meille nyt pitkän harkinnan jälkeen taas tuli. Lopullinen malli tulee tosin vasta elokuussa.

Ajamaan lähteminen vähän jännitti, kun oli ollut muutamien kuukausien tauko, mutta kaikki autolla-ajon plussat voittaa helposti miinukset. Ajaminen on vaan niiiiin kivaa. Ja onhan se helppoa, kun pääsee niin nopsasti ja kätevästi joka paikkaan. Ja jos ei tiedä mihin on menossa, niin navigaattori kertoo ja itse ei tarvitse keskittyä kun ajamiseen. Ja tällä viikolla tulikin pari ajoa ihan uusiin paikkoihin haastatteluiden merkeissä.

Siinä tosin säästyis myös tavallaan rahaa, kun ilman autoa ei viitti lähteä kaikenmaailman alennus- ja ystävämyynteihin, mutta toisaaltahan niissä käyminenkin säästää rahaa, kun saa hamstrattua tarvittavia juttuja isoilla aleilla. Heti auton tulon jälkeen sattuikin sopivasti Lumenen "late night shopping", josta sain 100 arvosta juttuja 50:llä. Selvää säästöä siis.

(Kuvasta puuttuu muille menneet jutut.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...