perjantai 15. kesäkuuta 2012

Matkaan valmistautumista

Matkaan on pikku hiljaa valmistauduttu. Aika menee niin vauhdilla, että eihän tässä oo enää kuin viikonloppu välissä. Kirjasin vähän listaan ylös, mitä kaikkea pitää ainakin muistaa ottaa mukaan. Vaatteet pakkaan vasta sunnuntaina, kun sillon saa vielä pestyä kaikki tietyt kesävaatteet, jotka haluaa mukaan.

A:n kesähattu oli pieni, joten käytiin kaupoilla etsimässä uutta. Päädyin valkoiseen vähän pitsiseen lierihattuun, joka suojaa hyvin kasvoja ja niskaa. Itselle olen jo pari vuotta halunnut kanssa lierihattua ja tuolla etelässä se on tosi hyvä, kun auringossa jotenkin tulee herkästi pää kipeeks. Lisäks hatuthan on kivoja asusteita muutenkin. Omaan lapsenkokoiseen päähäni on vaikea löytää aikuisten hattua, joka olis sopiva. Päädyinkin tähän Metsolan malliin, tosin otin tästä jonkun 9-vuotiaan koon, jotta olis sopiva. Vähän joutui venyttämään reunuksesta, mutta muuten oli malliltaan just mun pään kokonen. Värinä ihanan pirteä kelta-valkoinen bambikuosi.

Metsola brummed hat, bambi
Samaa kuosia olis mekkokin, mutta sitä en ole vielä niin hyvällä hinnalla löytänyt, että olisin raaskinut ostaa. Ja ei sitä ehkä tänä hatun kanssa vois yhtä aikaa pitääkään, sit olis jo ehkä vähän liian bambinen.

Lisäksi ostosreissulla käytiin hakemassa koneeseen muutama 3-vuotiaalle sopiva puuhakirja, jossa on tarroja, mitä voi liimailla, ni aika koneessa kuluis toivottavasti nopsasti. Itselle on kans pino lehtiä mukana ja ehkä tulostan vielä graduaineistonkin mukaan, niin jos sekin edistyis siinä samalla.

A sai etukäiteissynttärilahjaks mummilta oman matkalaukun, jota on pakattu jo ahkerasti. Siellä on ollu koko kahviastiasto aina kahvinkeitintä myöten. Pitää vielä oikeasti pakatessa olla tarkkana, ettei sinne nyt mitään kovin isoja leluja aleta raahaamaan mukana.

Samsonite Sammies Dreams, Butterfly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...