maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tarpeeseen tullut extra-lomaviikko

Työt piti alkaa viime maanantaina. Sunnuntai-iltana tulin kuitenkin jo siihen tulokseen, että en mene töihin. Lääkäri antoi kolme päivää sairaslomaa, mikä siinä vaiheessa tuntui ihan liioittelulta, koska keskiviikkona ja tiistainakin jo oli ihan terve olo. Torstaina töihin, otin vastaan yhden asiakkaan ja vastasin tulleisiin sähköposteihin, jonka jälkeen alkoi viluttaa ja tuli heikko ja voimaton olo. Onnistuin löytämään kopiohuoneesta kuumemittarin, joka näyttikin 37,6. Lääkärin ja verikokeiden jälkeen takaisin kotiin. Verikoe oli puhdas, joten aika parantaa. Tänäänkin oli aamulla vielä jotenkin hutera olo, nyt on kuitenkin jo lähestulkoon normaali. Mitä nyt kova yskä ja nuha vielä. Huomenna menen kyllä töihin, kaksi viikkoa enää aikaa selvitellä kaikki kinkkiset jutut ja siirtää tarvittaessa muille. 

Tämä ylimääräinen "loma" tuli kyllä sikäli ihan tarpeeseen, että nyt olen vaan ollut. Maannut, lukenut ja katsonut koneelta tv-ohjelmia. Parhaimmillaan 8 tuntia päivässä. Mies on huidellut lapsen kanssa. Muutenkin olen sysännyt kaikki parin viikon päässä odottavat opiskelujutut kauas kauas aivojen taaimmaiseen nurkkaan. Mulla oli muutamia juttuja mietittynä, mitä kaikkea teen sitten hyvällä omallatunnolla, kun gradu on valmis. Otin kuitenkin varaslähdön ja mm. luin muutaman kirjan, joita olen säästellyt myöhempään ajankohtaan. Itse asetettu mieluinen palkinto suuren urakan jälkeen tuntuisi toki hyvältä ja ansaitulta, mutta koskaan kun ei voi tietää seuraavasta päivästä, niin ajattelin, että teen nyt niitä asioita, jotka tuntuvat mukavilta. Gradun loppuunsaattamisessa on varmasti palkintoa jo ihan itsessään, kunhan sen aika joskus koittaa. 

dailypositivequotes.com
Henna

2 kommenttia:

  1. Se on ihan hyvä tehdä hyvältä tuntuvia asioita silloin kun on sellainen fiilis. Toivon mukaan kirjojen lukeminen yms. rauhallinen tekeminen toi paremman olotilan ja olet jo kunnolla tervehtynyt. Mitäs kirjoja muuten lueskelit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tauti jatkuu siis edelleen, mutta mukava tekeminen toki piristää ja tuo muuten hyvää mieltä. Olen nyt lukenut pari ekaa osaa Fifty Shades of Greystä, yksi osa olis vielä jäljellä. TÄYSIN erilaista siis kuin mikään opiskeluihin liittyvä. ;)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...