keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ja "loma" jatkuu..

Olisin mä siellä töissä voinut jo olla... Eilisen aamun aikana töissä lämpö nousi taas 37,5 ja alkoi armoton päänsärky. Otin vielä vastaan klo 12 asiakkaat, kun niitä ei saanut enää kellekään muulle siirrettyä. Lajittelin myös rästihommapinon ja tein yhden helpoimman alta pois, että sain edes jotain tehtyä. Rästipino vaan kasvaa poissaollessa, eikä töitä ole enää kuin viikko tämän viikon jälkeen. 

Oma netti-avusteinen diagnoosini sanoo, että tämä tauti voisi olla mykoplasma, jolloin paraneminen kestää ja kestää. Mutta pitäisi mennä pois ihan itsekseen ja perushoidolla, eli lepoa ja nestettä.

Ja mikä siinäkin on, että kun ei voi, niin tekee ihan hirveesti mieli harrastaa liikuntaa. Tauti kun tuntuu vaan pitkittyvän, niin vielä ei varmaan pariin viikkoon voi mitään tehdä. Kipeenä ei tietenkään saa urheilla, ja kun tauti on keuhkoissa, niin pitää olla ihan yskätön. Mutta heinäkuun liikunnat jäi reissun takia pois kokonaan ja koska lie pääsen taas mihinkään, niin johan on varmaan kunto laskenut ihan rytinällä. Ja sairauden jälkeen muutenkin vielä veto pois. No kyllä se kunto sieltä onneksi nopeasti sitten palautuukin, toivotaan, että kuntoilu innostaa vielä sittenkin, kun se ei ole enää kiellettyä. ;) 

***

Eilen kävin töistä tullessa pikaisesti kirjastossa palauttamassa yhden kirjan ja hakemassa toisen varauksesta. Siellä on sellainen hylly, johon asiakkaat saavat viedä itselleen turhia lehtiä/kirjoja ja muut saa käydä niitä sitten sieltä hakemassa. Kerran löysin muutaman kivan lehden, joten katsastin hyllyn myös nyt. Meinasin ensin, että olisin lainannut ihan jonkun kirjankin sairasloman kunniaksi, mutta lehdet ovat ehkä kevyempää luettavaa, jos ei oikein jaksa kipeänä keskittyä. Hyllyssä näyttikin olevan iso pino kivannäköisiä kesäisiä lehtiä. Ajattelin, että käyn ensin paluttamassa kirjani ja hakemassa varauksen, kyllähän ne lehdet siellä nyt kaksi minuuttia odottavat. Mutta ei, hyllylle kun palasin, niin eikös siellä ollut täti-ihminen, joka nappasi koko pinkan ja survoi kassiinsa... Mitä tästä siis opimme.. Pitää toimia aina heti, eikä jäädä aikailemaan! No onneksi kotona odotti muutama lukematon lehti. Ja onneks aina voi lukea blogeja. :) 

Henn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...