keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Lomalla

Pääsiäispyhät oli ja meni. Oleilimme kotosalla ja teimme arkisia askareita. Miehellä alkoi pitkäperjantaista loma, joka jatkuikin koko viime viikon. Mukava yllätys, kun en muistanut koko lomaa ollenkaan. 

Plantagen mainosti olevansa koko pääsiäisen auki, joten sinne suuntasimme heti perjantaina. Onneksi mies lähtee lähes aina mukaani, kun keksin jonnekin haluta. Paljon mukavampi mennä yhdessä koko porukalla. Reissulta kotiutui kevätkukkia. Orvokit pääsevät ovenpieleen ja leinikit taidan laittaa makuuhuoneen ikkunalle, kunhan vähän lämpenee. Ostin myös pari minihortensiaa, mutta en tule hortensioiden kanssa toimeen, vaan ne kuolevat aina käsiin, vaikka mitä tekisin.


Pääsiäislauantaina keksin sitten haluta Ikeaan. Ja sinnekin lähdettiin koko perheen voimin. Tarvitsin lehtikoteloita A:n puuhakirjoille ja omille ruokalehdille. Ja Ikea oli taas jälleen kerran aivan tupaten täynnä. Ei viitsitty edes yrittää ravintolan puolelle, vaan oli pakko käydä viereisessä perheravintolassa syömässä. Ikean jälkeen käytiin vielä katsomassa mattoja. Yleensä lähdetään kaupoista tyhjin käsin, mutta nyt saatiin yksi mattotilaus tehtyä ja toinen matto kannettiin suoraan kotiin. Keittiö sai heräteostoksena uuden maton, josta tykkään tosi kovasti. 


Mies innostui pesemään kaikki ikkunat uudella ikkunanpesukoneella, joka olikin kyllä ihan kätevä. Pihahommat edistyivät sen verran, että omena- ja luumupuu leikattiin ja sekä etu, että takapihalle istutettiin uutta nurmikkoa. Itse olen yrittänyt vähän siistiä kukkapenkkejä.

Ihan parasta on ollut olla kaikki yhdessä kotona. Ehtii ihan eri tavalla puuhastella kaikkea kuin arkena. Itsehän olen koko ajan lomalla, mutta onneksi miehelläkin on vielä tänä vuonna monta viikko lomaa. 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta. Jännä nähdä miltä teidän piha näyttää kun saatte sinne vähän omaakin kädenjälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä saa vielä tovin odotella. Mä kun en millään osaa päättää, mitä haluun minneki. Ja kun en oo mikään hortonomi. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...