maanantai 6. huhtikuuta 2015

Muutama sana ristiäisistä

Saatiin viimeisetkin ristiäiskuvat, joten juhlistakin voisi sanoa muutaman sanasen. 


Juhlia vietettiin pari viikkoa sitten läheisissä seurakunnan tiloissa. Juhlat sujuivat hyvin ja juhlapaikka oli juuri sopivan kokoinen meidän tarpeisiin. Muut tarjottavat tehtiin itse, mutta kakusta en jaksanut alkaa stressaamaan, vaan tilasin sen valmiina. 

Pappi oli aika persoona. Siunaamisen jälkeen pappi nappasi vauvan syliin, jota en ole ennen nähnyt tapahtuvan. Ja lopuksi kun virallinen osuus oli ohi, pappi nappasi kameran serkultani ja alkoi ottaa kuvia. :) Kahvitilaisuudessa pappi myös rohkeasti korkkasi tarjoilupöydän kruunanneen kakun. Kukkia en tällä kertaa tilannut kukkaliikkeestä, vaan hyödynsin tulppaaniaikaa ja rakensit kimput niistä ja muutamista pajunkissanoksista.


Tajusinpas, että päivänsankarista ei tullut otettua yhtään kuvaa yksinään kastemekossa, joten se asia pitää vielä korjata tässä lähipäivinä. Kuvaukseen täytyy ottaa vielä rekvisiitaksi pikkuinen sormus, joka tuli lahjaksi kummitädiltä. Aurinkolaseja toivottiin ja ne saatiin toisilta isovanhemmilta. Toisilta isovanhemmilta saatiin toivottu puuhamatto jo ennen joulua, mutta otettiin se vasta ristiäisten jälkeen käyttöön. Muutkin lahjat olivat kivoja ja tarpeellisia. 


3 kommenttia:

  1. Olipas melkomoinen pappi! :D
    Kauniilta näyttää teidän juhla, onnea pienelle nimestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista. Pappi oli kyllä mahtava! :)

      Poista
  2. Ihanat juhlat oli. Onneksi pian jo nähdään, on jo ikävä pientä (ja isojakin) :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...