perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi, onnellisempi arki 2016

Joulu ohitettiin ja vuosi vaihtui seuraavaan. Vuosi 2015 oli varmaan tämänhetkisen elämäni onnellisin vuosi. Kaikki on nyt vaan niin hyvin ja toivottavasti sama tilanne jatkuu tämän uudenkin vuoden. Jotain parannettavaa aina toki löytyy. Sellaista, johon voi itse vaikuttaa ja omaa elämänlaatuaan nostaa. 

Omia päänsisäisiä lupauksia on tehty vaikka kuinka monta. Ne tuppaavat usein kuitenkin alkuvuoden jälkeen jäämään unholaan. Tänä vuonna tärkein tavoitteeni on kuitenkin päästä eroon jatkuvasta, päänsisäisestä ja täysin itseaiheutetusta kiireen tunteesta. Saan toivoakseni olla vielä koko tämän vuoden kotona lasten kanssa ja tämä elämänjakso on sellainen, jolloin ei todellista kiirettä pitäisi edes olla. Meillä on sinänsä menevä elämä, että harrastetaan melko paljon koko perhe ja tapaan myöskin ystäviä viikoittain. Näistä kummastakaan en halua tietenkään luopua. Lisäksi tarkoituksena on vielä lisätä arkeen lisää säännöllistä liikuntaa, joka sekin vaatii oman aikansa. Konkreettisesti aion saada helppoutta arkeeni karsimalla tavaraa kotoota ja vihdoin päästä tämän vuoden aikana eroon kaikesta mahdollisesta ylimääräisestä kirppistavarasta, joita nurkissani lojuu. Hitaasti, mutta varmasti olen siihen jo pyrkinyt koko ajan, mutta nyt otetaan vielä hieman aktiivisempi ote sen suhteen. 

Toivon myös tämän vuoden puolella pääseväni jälleen omiin kotoisiin mittoihini vauvavuoden jäljiltä. Tähän tavoitteeseen pääsemiseen auttaa terveellisempi ruokavalio ja säännöllinen syöminen, sekä liikunta. Myös juoksun haluaisin takaisin viikottaisiin rutiineihin. Kesän kynnyksellä toivon olevani 5 kiloa kevyempi ja ainakin kiinteämpi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...