sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pääsiäisen puuhat

Vaikka olen itse kaikki päivät kotona, tuli viime viikonlopun neljän päivän pääsiäisloma kuitenkin ihan tarpeeseen. Kiva, että mieskin sai olla neljä päivää kotona, eikä ollut mitään velvoittavia aikatauluja. Pari ekaa päivää meni ihan vaan kotosalla ja säätkin olivat vähän huonot. 

Sunnuntaina suunnattiin Fiskarsiin, kun oli luvattu hyvää säätä. Aurinko pysyi kuitenkin visusti pilven takana ja koko reissun oli k-yl-m-ä. Lapset eivät kuitenkaa valittaneet ja eipä sitä liikkuessa ja leikkiessä niin kylmä olekaan. 

Sorsat saivat koko paketillisen ranskanleipää. 


Ja kun Fiskarsissa kerran käytiin, piti tietenkin käydä myös Petris Chocolate Roomissa. Otettiin kakkuja vähän joka laatua.  

 

Maanantaina paistoi sitten jo vihdoin myöskin se luvattu aurinko. Meillä oli suuntana Korkeasaari. Kuten myös aikamonella muulla. Ensimmäisen kerran joutui Korkeasaaren lippuluukulla jonottamaan puolisen tuntia.

Edellisestä käyntikerrasta oli jo jonkun verran aikaa ja sinne oli ilmestynyt uusia patsaita vähän sinne ja tänne. Kivoja yksityiskohtia, varsinkin tämä sisäänpääsyn luona ollut 6-metrinen laiskiainen.

 


Koska ei ollut liian kuuma, kuten aina kesällä, eläimiä näkyi ihan kivasti. Kohokohta oli ehkä karhujen ruokinta. Itse ruokailu oli melko laiskaa puuhaa, mutta ennen sitä karhujen leikkejä oli mukava seurata. E oli ihan innoissaan karhuista, osoitteli niitä ja hoki "pappa, pappa".


Toki syömässäkin piti käydä. 

Leijonatkin olivat kerrankin lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...