lauantai 17. syyskuuta 2011

Me & i

Jotenkin aina ajattelin, että en oikein välitä tämän merkin vaatteista, enkä niitä ala meille ostelemaan. Nettisivujen mukaan vaatteet ei todellakaan ole mitenkään omaan makuun. Päädyin kuitenkin kutsuille ja olin myyty saman tien. Edelleenkään kaikki kuosit eivät miellytä, mutta eniten miellyin ehkä laatuun ja siihen, miten mielettömän pehmeiltä kaikki vaatteet tuntuivat. Ja koska ne vissiin oikeasti ovat kestäviä ja hyviä, on niitä nyt muutamia tullut meillekin.
Nämä kaikki ostettu alesta
Vähän aikaa sitten pidin myös omat kutsut, joista meille kotiutui muutama vaate. Ja nämä todellakin näyttävät ihan eriltä livenä, kuin nettisivuilla. Siellä jotenkin kaikki väritkin näyttää valjuilta, eikä niin kivoin värikkäiltä, kuin todellisuudessa ovat.

Garden Tunic (kuva lainattu)
Tämä tunika, joka oli luonnossa tosi kaunis, mustat legginsit ja ruskeat housut turkooseilla polvipaikoilla. Itselle tulee harvoin näin arvokkaita vaatteita ostettua, mutta nyt otin tämän:

CB for all occasions dress (kuva lainattu)
Tämäkään ei näytä musta kuvassa oikein miltään, mutta oli ihan mielettömän ihana päällä ja todellakin sopii kivoine yksityiskohtineen kaikkiin tilanteisiin pienillä muutoksilla.

1 kommentti:

  1. Hei!

    Oon menossa kutsuille ja mietinnässä on ollut tuo mekko! Saisiko kuvan, et se on sun päällä?? :)

    Johanna

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...