lauantai 17. syyskuuta 2011

Mieletön kirppistuuri

Meillä lauletaan tosi tosi paljon ja on aina laulettu. Vaikka lainataankin hirmusesti kirjoja kirjastosta, laulukirjoja on hyvä olla ihan omiakin, kun niitä niin paljon käytetään. Ostin jo Apan ollessa vauva, vai oliko peräti syntynytkään, Niina Bellin "Pienet sammakot" -laulukirjan ja koska se oli niin hyvä, ostin saman tekijän muutkin kaksi laulukirjaa (unilaulukirja löytyi huutiksesta). Kirjat on kivoja myös siitä, että niissä on cd mukana, niin oppii itsekin sitten kaikki laulut oikein, eikä tarvitse luottaa ainoastaan omiin hatariin nuotinlukutaitoihin. Pari viikkoa sitten kirppiskierroksella satuin löytämään sarjan ensimmäisen kirjan "Ystäväni, tuttavani" 4 €:lla. Ainoa miinus oli, että ensimmäiseen kirjaan ei kuulunut mukaan cd:tä, enkä edes tiennyt, että siihen oli cd erikseen kuitenkin olemassa. No seuraavalla kerralla samalla kirppiksellä käydessä katselin yhdesässä pöydässä levyjä ja sieltä bongasin kirjaan kuuluvan levyn 2 €:lla. Miten voikin olla niin hyvä tuuri. Ja siinä vaiheessa olisi harmittanut todella, mikäli en olisi kirjaa aiemmin ostanut.

Kuvassa näkyvä Kiekumarallaa-kirja + cd löytyi myös 3 €:lla ja se oli ihan iskemätön, cd-kotelo oli vielä alkuperäisellä teipillä kiinni. Alarivin muidenkin kirjojen kanssa kävi hauska tuuri. Häntä pystyyn-kirja oli juuri ollut kirjakerhossa kuukaudenkirjana ja mietin ihan vakavissani sen ottamista, päätin kuitenkin lopulta olla ottamatta sitä. Käväisin Kirkkonummella lastentarvikekirpparilla ja sieltä satuin löytämään juuri kyseisen kirjan, joka maksoi 2 €. Cd:tä ei tällä kertaa ollut kirjan mukana, mutta ajattelin, että hyvä tuurini jatkuu ja jostain senkin levyn vielä löydän. No vielä ei ole tullut vastaan, mutta jatkan etsimistä. :)



Eilen tein vielä viimeisen löydön, joka sekin oli ollut kesän aikana jossain kirjakerhossa kuukaudenkirjana, mutta olin jättänyt välistä, Niina Bellin sarjan uusin kirja "Pikku juttu". Tähänkin kirjaan kuuluu cd, mutta muuten on vähän erilainen kuin aikaisemmat, laulujen lisäksi kirjassa on pieniä tarinoita ja lauluihin ei ole nuotteja. Tämä maksoi 8,50 €, mutta tämäkin oli ihan uusi ja käyttämätön.

Niina Bell: Pikku Juttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...