tiistai 7. helmikuuta 2012

2 viikkoa "yksinhuoltajana", päivät 1 & 2

Mieheni siis lähti Kiinaan työmatkalle kahdeksi viikoksi ja saan olla A:n kanssa kahdestaan. Plus koira tietysti. Olenkin jo odottanut tätä, koska kyllä sitä pitkässä parisuhteessa välillä kaipaa sitä, että sais olla vaan ihan rauhassa. Tää 2 viikkoa pitäis kyllä riittää siihen.

Lauantaina Apa meni mummolaan yökylään ja sain ihanaiset tytöt meille yökylään. Tarkoitus oli suunnitella meidän keväistä Pariisin matkaa, mutta kuten arvata saattoi, niin suunnitelmat jäi sille asteelle, että joku ehkä kerran mainitsi sanan Pariisi. :) Oli kyllä taas ihan superhauskaa, seura ei petä koskaan. Ja kerrankin kävi myös niin, että onnistuttiin olemaan humalassa kaikki samaan aikaan, kun yleensä se menee siihen, että ollaan aina vuorotellen. Puolen yön aikoihin lähdettiin jopa tohon lähibaariin. Yleensä en hirveästi baareissa viihdy, mutta nyt oltiin ihan loppuun saakka varmaan ekaa kertaa ikinä ja olis vielä voinut jäädäkin, eli aika meni tosi nopeesti. Musiikki taisi olla aika huonoa, mutta aika meni kuitenkin tanssiessa. Itse olin kyllä sikäli taas viisas, että en juonut enää baarissa mitään. Tosi surullista oli kyllä se, että ei meiltä taideta enää koskaan kysyä missään papereita. Kotiin kun tultiin, niin kaikki muut sammuili vähän sinne tänne, mutta itse en saanut ollenkaan unta ja nukuin ehkä tunnin verran. Silti seuraava päivä oli yllättävän pirteä, enkä saanut siltikään nukuttua edes päiväunia.

Sunnuntai meni siis vähän väsyneissä tunnelmissa. Päässä pyöri vielä aamulla, mutta pieni raikastava appelsiini-croissantti aamupala ja migreenilääke korjasi olon aika hyvin. Nukuttua en tosiaan saanut silti koko päivänä, vaikka olis väsyttänyt.

Tänään vietettiin sitten Apan kanssa ihan kotipäivä. Päivään sisältyi kolme x pulkkalenkki koiran kanssa, posti-kirjasto-kauppa -reissu ja vajaan tunnin ulkoilu tossa kotipihalla. Ja päivä tuntui kyllä jotenkin todella pitkältä. Apa ei nukkunut päiväunia, mutta seitsemän aikaan se meinas nukahtaa sohvalle, kun zumbasin. Onneks tajusin ajoissa, koska muuten olis yöunet menny ihan puihin. Syötiin pikainen iltapala ja käytettiin koira ja sitten se onneks nukahti parissa minuutissa omaan sänkyyn kuunnellen äänisatua. Ihanaa, kun aina sujuis nukahtamiset noin. Ja yleensä noi äänikirjat ei riitä, vaan mun pitäis ite lukea mutta nyt se sieltä muutaman kerran huuteli ja sitten hiljeni. Ja peitokseen se halus pulkassa olleen lampaantaljan, jonka kyllä vaihdoin pois sitten, kun uni oli tullut. Olis ollu ehkä hieman liian kuuma muuten.

Huomenna mulla onkin sitten opiskelupäivä, pitäis koko päivän jaksaa orientoitua opiskeluihin. Ja iltapäivällä voisin mennä vielä jumppaan. Ja  huomenna tulee mun uusi ihana Lumia. Siirryn vihdoin uudenlaiseen mobiiliaikakauteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...