maanantai 13. helmikuuta 2012

Päivät 6, 7 ja 8

Perjantaina pidettiin vaan kotipäivä. Piti hinnoitella kirppistavaroita, mutta kovin paljoa en saanut aikaiseksi laittaa. Eipä taidettu tehdä mitään muuta mainitsemisen arvoista. Ehkä vähän siivottiin.

Lauantaina olikin sitten taas koko päivälle tekemistä. Aamusta lähdettiin viemään tavaroita kirppispöydälle, jossa nähtiin samalla ystäväperhettä. Kirppiksellä menee aina mielettömän nopeesti aika ja reissussa meni kokonaisuudessaan kolme tuntia. Toki käytiin myös kaupassa samalla. Kotona ehdittiin olla pari tuntia ja syödä pikaisesti ja sitten lähdettiin jumppaan, jossa nähtiin toisia ystäviä. Sitten kiireellä kotiin ja koira ulos ja ruuan laittoon. Yksi ystävä tuli vielä illalla syömään ja seuraks kattomaan Putousta, ettei tarvinnu kattoa yksin. A:kin nukahti supernopeesti, vaikka olikin ottanu muutamat vartin pikaunet ja automatkoilla.

Tänään meijän piti lähteä mummin kanssa johonkin talviriehaan, mutta mulla oli aamulla sen verran kipeä kurkku ja kipeä olo, että ei lähdetty. Mummi ja ukki tuli sitten tänne pariks tunniks leikkimään, niin sain vähän luettua. Ostin kirppikseltä lauantaina tollaset magneettikirjaimet, joita oon kattonu jo ennenkin. Superhyvä ja edullinen ostos. A kun on tosi tosi kiinnostunut kirjaimista ja lukemisesta, niin vierähti ensin aika pitkä tovi pelkästään noita kirjaimia lajitellessa ja nyt ollaan sitten kirjoitettu kaikkia tuttuja sanoja tollaseen magneettitauluun. Oman nimen ja "isin" lukeminen onnistuu jo hyvin. Sitten ollaan vähän muovailtu ja vielä pitäis hinnotella lisää niitä kirppistavaroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...