tiistai 11. syyskuuta 2012

Me & I -uutuudet

Kävin joku aika sitten kutsuilla ystäväni luona. Jälleen uusi mallisto näytti nettisivujen perusteella aika mitäänsanomattomalta. Tosin lapsille oli nyt ihan hirmu paljon hyviä housuja, joista olisin halunnut melkein kaikki, kun ne vaan on niin hyviä ja mukavia. Olin kuitenkin päättänyt, että ostan nyt vain ruskeat housut ja omilta tulevilta kutsuilta sitten mahdollisesti jotain muuta.

ruskeat slim sweatpantsit
Nämä ruskeat housut lähti kyllä samantien takasin mistä tulivatkin, koska polvet oli taas eri korkeudelle. Viime mallistosta yritin tilata näitä punasena ja niissäkin oli se sama ongelma. Joten jäätiin ilman näitä, en varmaan tilaa tilalle, ku niissä on kuitenkin sitten sama ongelma.

Itselle ei ollut tarkoitus nyt ottaa mitään, enkä ollut nettisivuilla edes kiinnittänyt huomiota noihin farkkuihin. Mutta kun näin ne livenä ja pääsin sovittamaan, niin olin myyty. Aivan ihanat ja täydellisen sopivat ja mukavat farkut. Ja todellisuudessa olin farkkujen tarpeessakin. Sen jälkeen kun nämä sain, en ole muita housuja käyttänytkään. Voinen siis suositella lämpimästi. Mikäli näitä nyt on enää saatavilla, kun taisivat olla aika suosittuja.
skinny jeans
 Livenä tämä geisha-mekko oli kiva, nettisivujen perusteella ei iskenyt.

geishas everywhere tunic
A kuitenkin itse sanoi pitävänsä tästä:

one geisha tunic
Väritys tossa yksi-geishaisessa onkin tosi kiva, mutta itse en tykkää sen mallista, kun se on lyhyytensä vuoksi enempi paitamainen kuin tunika. Molempien geishojen kanssa kävis tosi hyvin velourleggarit. Meillä on yhdet vanhan kauden ja ne on kyllä varsinkin talvella tosi mukavat ja lämpimät.

Pinkit velourlegginsit
Ja sitten ihastuin ihan totaalisesti näihin oransseihin pöksyihin. Noi velourhousut on vaan niin ihanan pehmeitä ja mukavia. Näissä on vaan väri vähän sellanen, että vaikea löytää paitaa, joka näiden kanssa kävis.

Oranssit puffy velourpantsit
Mutta nyt jo oikeestaan tein sen päätöksen, että nämä on saatava, koska löysin niiden kanssa täydellisesti sopivan paidan. Sitä ei tosin ole vielä hankittu, mutta löytyy Po.p:lta. Ja A:n lempivärikin on vielä musta, niin sekin varmasti tykkäis tästä.

No, omat kutsut on torstaina, niin saas nyt nähdä, mitä kaikkea sieltä meille tulee. Luultavasti kuitenkin jotain tässä mainittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...