perjantai 2. marraskuuta 2012

Omat jouluhankinnat

Monet ovat kyselleet, mitä olen itse ostanut A:lle jouluksi. Me ei osteta kovin paljoa paketteja itse, koska niitä tulee niin paljon kummeilta/mummeilta ja muilta, että 3-vuotias on ihan ihmeissään. Ja kun ei tuo itse osaa vielä kovin täsmällisesti mitään toivoa, niin tänä vuonna pääsee ehkä sen suhteen vielä helposti. Ensi vuonna voikin olla sitten jo toinen juttu.

Mutta  asiaan. Olen tilannut A:n huoneeseen yövalon, joka tekee vaaseen tähtitaivaan. Ei ole vielä tullut. Oli vähän heräteostos, kun tulihyvä tarjous vastaan, mutta kun A tykkää kovasti sekä kilpikonnista, että tähtitaivaista. Kiitos Franklinin.


Sitten paketointia odottaa tuolla vielä pyyhe ja yksi puuhakirja. Salaisessa lahjavarastossani taitaa myös olla joku DVD, joita olen kirppikseltä ostanut. Lisäksi tuli sellainen mieleen, että kävisin penkomassa äidin kellarissa omia vanhoja lelujani ja pakkaisin sieltä jotain kivaa pakettiin. Esim. setin näitä ihan legendaarisia Fabuland-legoja, joita ei valitettavasti saa enää mistään.


Kyseistä sarjaa minulla on ainakin yllä näkyvä keittiö, pieni puisto, matkailuvaunu ja joku pieni vene. Leikimme näillä kovasti pienenä serkkuni kanssa. (Ja jos äiti miettii, että missähän nämä mahtavat olla, niin kyllä niiden pitäis olla siellä vanhassa legolaatikossa kellarissa.)

Lisäksi tarvittaisi vielä uusi cd-soitin A:n huoneeseen, mikä voi olla vielä yhtenä lahjana, mutta koska en ole vielä löytänyt hyvää mallia, sen hankinta on jäänyt. Eikä se ole mitenkään akuutti tarve, joten etsitään ihan rauhassa. Vanha toimii vielä, haluisin vaan jonkun vähän pienemmän, joka veisi hyllystä vähemmän tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...