perjantai 30. marraskuuta 2012

♥ Joulun tuoksua Ystävältä ♥

Eilen sain salaperäisen pakettikortin ja tänään kävin ruokiksella paketin hakemassa. Pakettikortissa luvattiin Joulun tuoksua ja sitä sainkin kokonaisen pullollisen verran. Nimittäin siivoussuihkeen muodossa. 

Kyseessä on Maison Bellen yleissiivousaine ja jouluinen tuoksu appelsiini - kaneli. Ja kyllä onkin jouluinen ja ihana tuoksu. Keittiön pinnat ja eteisen seinät sai kyytiä. Suihke sopiikin kaikkiin mahdollisiin tiloihin ja kaikille materiaaleille. Plus tuote on myrkytön, mikä on aina hyvä asia. 

"Ystävä on kuin rintaliivit, aina tukemassa ja lähellä sydäntä." :) Siivouskaapista löytyi tällainen aiheeseen sopiva tiskirätti, joka nyt pääsi käyttöön.
Kuvassa näkyy myös anopin Israelista tuoma tuliaislintu
Muutama jouluisempikin esine on jo päässyt esille.
Pentikin pieni poro
Nämä kuuset ovat aivan aivan ihania. Olen ne yksitellen ostanut Naisten joulumessuilta, mutta viime vuosina en ole niitä enää löytänyt. Näiden tekijästäkään ei ole aavistusta. Mutta jos vielä jossain joskus törmään, niin ehdottomasti ostan jatkoa kokoelmaani. Väreinä oli ainakin viimeksi monia eri vihreän sävyjä ja olisko ollut myös valkoista. Valkoinenkin olis kyllä tosi kaunis, joten toivottavasti vielä joskus löydän näitä jostain. 

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...