sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Huhuu, on joulukuu!

Mikäs sen parempi alku joulukuulle, kuin kunnon lumimyräkkä ja valtaisat nietokset. Tuiske ja tuuli oli omaan makuun vähän turhan navakka, mutta nyt on ainakin maat valkoisena ja joulufiiliskin pääsee kunnolla käyntiin.

Tänään olen siivoillut ja laittanut kotia vähän jouluasuun. Joulukalenterina meillä on tänä vuonna tämmöinen tonttu, joka roikkuu eteisessä. Lisäksi laitoin eteiseen valokranssin ja nyt muutoin pimeässä eteisessä on tosi kiva tunnelmavalaistus. Ainoa rumentaja on tuo johto, joka kulkee kranssista pistorasiaan.

Puttipajan Tonttu-joulukalenteri

Eteisen valokranssi
Vanhempani kävivät kylässä ja sain pikkujoulutuliaisena ensimmäisen Essie-kynsilakkani. Lakkoja on paljon kehuttu ja nyt pääsin testaamaan, ovatko kehujen väärtti. Kynnet saivatkin jo juhla-asun ylleen. Koostumus lakassa oli ehkä hieman ohuempi kuin muissa käyttämissäni lakoissa, mutta kynnet kuivuivat nopeasti ja väri on luonnossa tosi kivan kiiltävä.
Essie "Wild Thing"
Lopputulos

1 kommentti:

  1. No onhan nuo ihan joulunpunaiset ja sopivasti bling bling... ja saittehan pulkan ja joulukalentereita oikein kaksin kappalein...

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...