lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulu

Joulu oli jälleen ihana, rentouttava ja pääosin stressitön. Jouluaaton aamuna meinas tulla hoppu, kun nukuttiin koko kööri kymppiin ja uni olis vielä helposti jatkunutkin, jonka jälkeen piti ajaa kiireesti mun vanhemmille puurolle. Sieltä sataman kautta, kaveri kylään ja lopulliseen illanviettopaikkaan maaseudulle (Saukkolaan). Siellä oli jo kattaukset valmiina ja tunnelma katossa.

(Kuvassa ei kaikki ruuat...)
Simppeli kattaus
Lahjakasat kuusen alla
En ole koskaan ollut jouluruokien ystävä ja en ole koskaan ymmärtänyt, miten jouluna ei saa tarpeekseen hyvistä ruuista. Mutta nämä aattoillan ruuat eivät tuottaneet tälläkään kertaa pettymysta. Makunautinto oli täsmälleen sama kuin viime vuonna ja voin kyllä sanoa, että en ole koskaan milloinkaan syönyt noin hyvää ruokaa. Oli kaikki kohdallaan. Söinpä jopa sienisalaattia, joka sekin oli hyvää. Jälkkäriksi oli juustokakkua, joka ei ehkä ulkonäöltään hurmannut, mutta maku oli hyvä.

Juustoherkut
Ja illalla, kun oli tarkoitus, että lapset nukkuu (meidän ei tietenkään nukkunut, muut kyllä) nautiskeltiin juustoja, hedelmiä ja keksejä. Ja vähän viiniä. Ja nekin oli kaikki mitä parhaimpia. Ja kaikissa väleissä vielä suklaata ja lisää suklaata.

Ilta kului  myös mukavasti kummipojan valtavia uusia legosettejä kasatessa. Seki alkaa olla jo jouluperinne. Kaikenkaikkiaan oikein ihana ja rentouttava jouluaatto. Ja eihän me sieltä oltais seuraavanakaan päivänä pois haluttu lähteä. Mikäs siinä, kun palvelu pelaa aina niin loistavasti ja ruokaa riittää. Ja ihan parasta seuraa tietenkin. No, maanantaina takaisin uutta vuotta juhlimaan. :)




-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...