perjantai 14. joulukuuta 2012

Onkohan jo liian myöhäistä...

..listata toiveita Joulupukille? 

Tänä vuonna ei toiveissa ole mitään kummemmpaa suurempaa. A:lle toivoin Geomag magneettirakentelujuttuja, joita onkin tulossa kummitädiltä.
Lisäksi toivotaan Duploja. Esim. tämä vois olla kiva, kun käytiin katsomassa kerta Tuhkimo-elokuvakin vähän aikaa sitten.

Tosin A ei itse tosiaan ole mikään prinsessa-ihminen, joten tämä ei kiinnostais varmaan läheskään yhtä paljon kuin  nämä: Lempihahmot on Salama ja Maltti.
Mutta kaikki Duplot on kivoja, kun niistä saa kivat leikit aikaiseksi vaikka yhdistelemällä ihan eri teemoja. Ja ihan peruspalikatkin on hyviä. Nykyisellään meillä on paljon maatilaa ja eläintarhaa ja pieni kauppa ja Prinsessa Ruusus-setti.

Muita varsinaisia lelutoiveita ei ole, kun leluja alkaa olemaan jo aika paljon. Nyt on kuitenkin taas sellainen vaihe, että erilaisten pelien pelaaminen kiinnostaa, joten joku uusi kiva peli voisi olla kiva. Ja pelivalikoimaakin alkaa olemaan aika kivasti 3+ -kategoriassa. Ja vähän monimutkaisemmatkin säännöt jo onnistuu. Katselin ainakin näitä uutuuksia:

Oppi&Ilo "Telmivät tenavat"
Touhukas peli perheen pienimmille. Edetään lumpeenlehdeltä toiselle sammakoilla loikkien, ja temmellyskiven hyrrä saa lapset liikkeelle. Peli houkuttelee opettelemaan lautapelin perussäännöt temmellyksen lomassa. Kieputellaan kehoa pienen lapsen kehitystä tukevalla tavalla.
 
Hauskasti yhdistetty lautapeliä ja liikuntaa. Hauskaa ja kehittävää siis samanaikaisesti. :) (Oppi&Ilo -tuotteista tulollaan ihan oma postaus jossain vaiheessa.)

Photo Safari
 Lähde mukaan valokuvaussafarille ja ota kuvia hassuista viidakon eläimistä. Sekoita 20 eläinkorttia ja laita ne kameraan. Sitten vain liikkumaanpelilaudalle. Kun osut kameran kuvaan, ota valokuva, ota kuva pois kamerasta ja aseta se kuvakehykseesi. Pelin voittaa pelaaja, joka saa ensimmäisenä kerättyä kuvakehykseensä kaikki neljä kuvaa samasta eläimestä.

Pelejä kun oikein alkaa etsimään, niin niitähän on vaikka mitä kivoja ja paljon uusia ilmestyy koko ajan.

Lisäksi kaikki puuha- ja askartelujutut on tietysti kivoja. Niitä ei voi olla liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...