lauantai 15. joulukuuta 2012

Ja jos ei ole (liian myöhäistä) ...

.. niin listaanpa vielä omatkin toiveeni tähän.

Olen kovasti pohdiskellut kaikkia mahdollisia ja mahdottomia tarpeita, mitä meillä olis ja yrittänyt kerätä niitä häälahjalistalle. Kovin paljon mitään materiaa ei siis joululahjalistalle enää riitä. Ja enhän mä todellisuudessa mitään tarvitse, mutta jos nyt muodon vuoksi jotain laittais ylös.

Mulla on koko ajan kotona kylmä. Siis ihan koko ajan. Ja luultavasti se on vaan ihan mun henkilökohtanen ongelma, koska muut meidän perheestä viettää aikaansa mieluiten ihan pikkuhoususillaan. Samaan aikaan, kun mulla on useempikin kerros fleeceä päällä ja silti on aina vaan kylmä. Paitsi ihan niillä kovimmilla pakkasilla, kun lattialämmitykset pärähtää täysille ja täällä oikeesti pärjää vaan yhdellä paidalla. Mutta nyt ei ole niin kylmä. Joten ei olis ollenkaan pahitteeksi löytää lahjapaketista jotain lämmittävää ja pehmeää. Kaikkein parhaat lämmittäjät ovat fleeceiset housut, joita omistan vain yhdet, joten niitä ei voi koskaan pestä, kun ei ole sitten vaihtokappaleita. Ja joku mukavampi lämmin kotitakki (ei kuitenkaan mikään kylpytakki), joku pörröinen tai fleeceinen olis kanssa pop.

Kuva:NetAnttila


Toki otan vastaan mielelläni kaikenlaisia hyväntuoksuisia suihkusaippuoita ja rasvoja, joita kuitenkin tulee käytettyä päivittäin ja nehän kuluu. Ja mikäs sen ihanampaa kuin saada jonkun toisen juuri minulle valitsema kiva tuoksu.

Kuva: The BodyShop
Lisäksi viime aikoina on tullut mieleen, että joku hyvä kiharrin voisi olla kiva. Nyt kun hiuksillakin on jo pituutta ja aion ne pitkinä myös pitää, olisi kiva saada niihin vähän uutta ilmettä silloin tällöin kähertämällä. Yksi vempain minulla on, mutta sen myyn pois, koska sillä tulee sik-sak -kuviota ja haluaisin kauniita pyöreitä kiharoita. En ole ehtinyt kunnolla perehtyä valikoimaan, mitä nyt on tarjolla, mutta tärkein ominaisuus olisi se, että sillä saa nopeasti ja helposti tehtyä kauniit kiharat. Pikainen googletus ja eri sauvoihin tutustuminen tuotti tulokseksi sen, että taidan haluta Remingtonin Pearl Wandin. Sen verran sitä kehuttiin ympäri nettiä, että luulis, että on hyvä.



Ja sanonpa vielä sen, että suklaata ei voi koskaan olla liikaa. Ja jos se puuttuu, niin joulu ei tule. Toisaalta suklaa pelastaisi, vaikka olisi ainoa lahjapakettiin kääritty lahja. Ja musta lahjat kuuluu olla paketoitu ollakseen lahjoja. Olisi se paketti sitten vaikka sitä sanomalehteä. (Tää kun ei tunnu täällä kotona olevan ihan selvää).

Kuva: Fazer

Kuva: Fazer

Kuva:Marabou
Tässähän näitä taas toiveita tälle joululle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...