perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuosikatsaus

Niin loppui vuosi 2012, joka olikin oikein hyvä ja onnellinen. Vuoden loppu meni kyllä jotenkin aikamoisessa sumussa, varsinkin joulu ja uusi vuosi. Niin paljon asioita koko ajan mielessä, että tuntuu ettei mistään oikein saa otetta. Joulukortitkin jäi tänä vuonna ekan kerran lähettämättä.

Mitä vuosi sitten piti sisällään, piti kaivaa oikein vanha kalenterikin esiin..

Tammikuussa lopettelin työharjoittelua.

Helmikuussa vietin kaksi viikkoa A:n kanssa kahden, kun mies oli Kiinassa. Arkipäivää monelle, mutta meillä ei ennen, eikä sen jälkeenkään noin pitkiä työmatkoja (erossaoloaikoja) ole vielä ollut. Tuli myös juhlittua kavereitten kanssa. Ystäväni sai vauvan. ♥ Ja kolaroin autoni lunastuskuntoon. Tarpeeksi tapahtumia yhdelle kuukaudelle.


Maalis-huhtikuussa ei kummempia. Graduaineiston keräilyä ja pähkäilyä.


Toukokuussa ihana Pariisi. Aivan ikimuistoinen reissu ja toivottavasti käynnisti jokavuotisen perinteen. En ennen niin välittänyt matkailusta, mutta nyt se jotenkin innostaa ihan uudella tavalla. Liekö seura oikeanlaista. :) Onneksi tälle vuodelle on ainakin jo yksi varma reissu tulossa, jälleen toukokuussa ja toinenkin jo ehkä-asteella. Uusi auto.


Kesäkuussa graduhaastetteluiden tekemistä.Yhdet polttarit. Viikko Kyproksella.


Heinäkuussa kokeilin ripsienpidennystä. Tehtiin autoreissu ystävien kanssa. Helsingborg-Kööpenhamina-Billund (Legoland)-Jönköping-Tukholma-Turku. A:n riehakkaat 3 -vuotis-synttärit. Hääsuunnitelmat alkaa konkretisoitumaan ja hääpaikka saadaan varattua. Ystävien häät Haikon kartanossa.




Elokuussa Puuhamaa-reissu. Mökkibileet. Päiväkodin aloitus. Työharjoittelu alkaa. Ensimmäinen hääpukusovitus ja hääkoristeluiden tekemistä. Mies täyttää 30. 

Syyskuussa alkaa 3. graduseminaari.


Lokakuussa pieni irtiotto arjesta Turussa.


Marraskuussa häävalssikurssi. Uuden harrastuksen löytyminen. Pitopalvelupalaveri. Hääkutsujen lähetys.


Joulukuussa harjoittelu loppui. Jouluista tekemistä, Lasten Joulurieha ja Joulupolku. Hääpuvun hakeminen. Nopea pyrähdys Pieksämäelle mummon luo joulun alla. Jouluaatto jälleen hyvien ystävien seurassa. Maailman ikimuistoisimmat polttarit (joista postaus työn alla) ja uuden vuoden aatto meni kotosalla, koko perhe pikkasen flunssassa.




Paljon mahtui tähänkin vuoteen, mutta mitä kaikkea ensi vuosi tuokaan tullessaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...