maanantai 21. tammikuuta 2013

Uusi neule

Joihinkin vaatteisiin syntyy joku merkitys ja joihinkin syntyy tunneside, jos niitä käyttää jossain tietyissä tilanteissa. Näin kävi esimerkiksi viimeisimmälle mekkohankinnalleni, josta sittemmin tuli polttarimekko. Joskus saatan ostaa jonkun vaatteen myös siksi, että se sopisi hyvin johonkin tiettyyn työtehtävään. 

Torstaina luennolta kotiin mennessäni silmät osuivat Noa Noan ikkunassa vaaleaan neuletakkiin. Omistan jo ihan samantyylisen, jonka pelastin muutama vuosi sitten kaverin kirppistavaroista ja jota olen käyttänyt tosi paljon. Niin paljon, että sen kunto alkaa olla sellainen, ettei sitä enää ihmisten ilmoilla viitsi pitää. 


Perjantaina päätinkin käydä luentojen välissä sovittamassa ikkunassa näkemääni neuletta. Se istui täydellisesti ja oli muutenkin tosi kaunis. Koska sain myös perjantaina tietää, että sain hakemani työpaikan, päätin investoida neuleeseen, vaikka hinta vähän kirpaisikin. Nyt kuitenkin paidan ostoon liittyi joku merkitys ja edellisen paidan kokemuksesta tiedän, että tulen käyttämään tätä uuttakin tosi paljon. Taidanpa pukea sen päälleni ensimmäisenä työpäivänä. 


 Kuvassa ei näytä juuri miltään, mutta päällä oli täydellinen!

2 kommenttia:

  1. Minustakin on ihanaa ostaa siten, että ostoksiin liittyy jokin tarina tai merkitys! Ostamasi neule näyttää todella kauniilta. Oikein paljon Onnea vielä uuden työpaikan johdosta!

    VastaaPoista
  2. On ihan lämpimän ja mukavan näköinen takki.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...