perjantai 18. tammikuuta 2013

Huono päivä?

Joillain ihmisillä on ilmeisesti aina huono päivä. Minkähänlaista elämää se on.. Tänään eivät juna-aseman rullaportaat toimineet. Yläkertaan piti kävellä. Siis kävellä! Niin eikö sieltä itseni takaa ala samantien kuulua harjaantunutta valitusta. On kuulemma joku sadistinen henkilö, joka pitää portaita ilkeyttään pysähdyksissä. Vähän vaikea uskoa, että näin olisi. Toki ymmärrän, että joidenkin on vaikea kävellä, mutta eikö silloin voi ihan suosiolla käyttää hissiä. Ja yleensä ne eniten vaivaset on niitä jotka valittaa vähiten. Tämä yksilö vaikutti ainakin ihan hyvinvoivalta - noin niinku fyysisesti.

Itse ajattelen niin, että tuli taas 20 askelta hyötyliikuntaa. Ja tuo ko. purkaus enemmänkin huvitti. Mutta koska negatiivinen ilmapiiri ja yleinen  epäkohtien lietsonta leviää niin paljon helpommin, niin voisko vaan olla hiljaa, jos joku ottaa päähän. Yhtenä toisena päivänä konduktööri toivotti junassa hyvää päivänjatkoa ja varoitti liukkaasta laiturista, niin eikös eräs vanhempi herrasmies heti tokaissut, että "olipas teennäistä". Voi voi.

Olisko elämä vähän helpompaa, jos edes yrittäis olla hyvällä tuulella.

Hyvää tuulta siis kaikille ketkä tänne eksyy!!

P.s. Tämä oli ensimmäinen puhelimen kautta tehty blogaus, toimii näköjään näinkin.

2 kommenttia:

  1. Totta, olen ollut huomaavinani että joillakin tutuillani on aina huono päivä ja valittamisen aihetta löytyy, jos ei muusta niin siitä että joku toinen on iloinen. :D Tuollaisessa seurassa lannistuu itsekin ajan myötä ja olenkin tietoisesti vähentänyt yhteydenpitoa sellaisiin henkilöihin, joilla ei koskaan asiat ole hyvin. Itse kovalla työllä vaalin positiivista asennettani ja se on aina vaikeampaa kun seurana on huonotuulinen ihminen.

    Myös tuntemattomista ihmisistä huokuu joskus pahantuulisuutta, tuskaillaan liikenteessä, maristaan kassajonossa.... ihan kuin se jonotus olisi kenenkään mielestä koskaan kivaa. Se vain kuuluu elämään, kuten portaiden nousu, liukastuminen yms. :) Joskus olisi parempi sadatella hiljaa mielessään. :)

    Tämä oli mielenkiintoinen kirjoitus, tykkäsin. Ja olen kanssasi samaa mieltä. :)

    Mukavaa iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia kommentista! Näinhän se on, kun se murjotus ei oikeestaan helpota sitä tilannetta mitenkään, pikemminkin päinvastoin. Mutta koitetaan pysyä itse positiivisina, niin jospa se tarttuis muihinkin. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...