lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihana ja raikas ilma

Tänään on ollut jotenkin tosi ihana ilma koko päivän. Ikkunasta katsoessa ei uskoisi, että on niin lämmin ja koska aurinko ei paistanut, ei ollut mitenkään kuuma. Kauheasti ei ehditty kuitenkaan ulkoilemaan. Aamupäivällä A pyöräili viimeiselle tanssitunnille. 

Pinkki-överit
Pari kertaa käytiin koiran kanssa kävelyllä ja ihasteltiin matkalta löytyviä etanoita. Joka kerta mukaan on myös poimittava yks tollanen höttökukka. 


Joka lenkillä pitää pelata "Puh-palikkaa"
Sitten käytiin tyhjentämässä kirppispöytä ja loppuilta sitten hupenikin vaan johonkin. Jos mulla olis pienenpienikään pihapläntti, niin tällanen päivä olis menny kokonaan siellä puuhastellessa. Jotenkin toi parveketouhu ei nyt nappaa vaan niin yhtään. Se tuntuu tällä hetkellä vaan huonolta pihankorvikkeelta, eikä huvita tehdä siellä yhtään mitään. 

Koko päivän näytti myös siltä, että hetkenä minä hyvänsä alkaa sataa. Ei kuitenkaan alkanut, ennen kuin äsken. Ihan mahtava ja raikas vesisade ja pikku-ukkonen. Ja sade lakkasi yhtä nopeasti kuin alkoihin. Jos mies olis kotona, niin olisin hyödyntänyt tämän sään myös lenkkeilyyn, olis varmaan ollu mukava juoksukeli. 

Josko noita viisuja sitten loppuillan..

1 kommentti:

  1. Mulla on vähän sama fiilis parvekkeen kanssa. En ole panostanut siihen vielä ollenkaan, ja se näyttää melko kylmältä ja kalsealta. Pikkuinen piha olisi vaan niin ihana! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...