maanantai 20. toukokuuta 2013

Sunnuntaista kulttuuria

Tänä viikonloppuna järjestettiin ensimmäistä kertaa lasten elokuvatapahtuma Cinéme. Koska tänään oli sopivasti A:n toisen nimen nimppari ja oltiin muutenkin viikonloppu ihan keskenämme, pidettiin kaupunkipäivä. Ostin jo etukäteen liput Nasun suureen elokuvaan. Harmillisesti elokuva alkoi kohtauksella, jossa taisteltiin pahoja mehiläisiä vastaan ja koska A vihaa kaikkia öttimönkiäisiä, oli elokuva lopulta liian pelottavaa katsottaa. Lähdettiin reilun parinkymmenen minuutin jälkeen pois. Niin sieltä lähti tosin muitakin.

Mutta ei se meitä haitannut. Kävästiin pikasesti syömässä ja suunnattiin sitten Amos Andersonin taidemuseoon katsomaan Metsäretki-näyttely. Toki kierrettiin myös Art Deco -osastot samalla hinnalla. :) No metsänäyttelykin oli A:n mielestä pelottava, saatiin kaikki osiot kuitenkin kierrettyä. Toteutus oli hieno, kun eri aiheisiin huoneisiin oli tehty metsäisiä äänitehosteita.

Kiva päivä kaupungilla ja hyvin ja reippaasti jaksoi A kävellä kohteesta toiseen. 

Näittäis olevan ylitsepääsemättömiä esteitä kuvien lisäämisessä, joten kuvitetaan myöhemmin, jos suvaitsee joskus taas toimia..

2 kommenttia:

  1. Venla katsoo juuri Nasun suurta elokuvaa sillä aikaa kun teen kiireellisimmät työt. Ei pelota yhtään :] Mörköäkin tuo huhuilee autotallissa aina "herra mörkööööö" se vaan huutelee :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...