torstai 16. toukokuuta 2013

Raportti Lapsimessuilta

Messuraportti löytyikin jo valmiiksi kirjoitettuna luonnoksista, joten palataas ajassa niinkin kauas taaksepäin.. 

Messut on taas tältä erää nähty. Olihan kyllä hulinaa ja alussa meinas jopa hieman ahdistaa se väenpaljous, kun kaikki tuppautu siihen lavan eteen katsomaan Titi-nalle-esitystä. Itse saatiin hyvä paikka katsomon yläriviltä, kun mentiin jo melkeen puolta tuntia ennen sinne odottamaan. Paikalla oltiin lauantaina klo 12-17.30 eli mitään kiirettä ei ollut ja kaikki saatiin tehtyä, mitä haluttiinkin. Lähdettiin pois vasta just ennen loppuruuhkaa, joten junaankin mahduttiin hyvin. 

Vastoin odotuksia, en ostanutkaan paljon mitään. Kaikkea kivaa oli kyllä tarjolla, varsinkin vaatteita oli tosi kauniita, mutta eipä ne mitään halpoja olleet, joten en niitä juuri edes katsellut. Ostin kahdet Metsola-sukkikset (kympillä kahdet), Mehujehun ja sellasia luomu-muroja ja pöperöitä. Ja murot ei sitten kotona A:n mielestä enää olleetkaan hyviä.. No, ehkäpä niitä johonkin jugurtin sekaan saa piilotettua. 



Kaikkiaan kuitenkin ihan onnistuneet messut ja oli hauskaa. Kyllä siellä yhden päivän sai hyvin kulumaan ja A jo kyselikin, että koska mennään seuraavan kerran. Kyllä siitä vielä kunnon messuseuralainen tulee, voidaan sitten isompana kierrellä kaikkia muitakin messuja yhdessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...