sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Jouluvalmistelut

Ensin tuntui, että olen jo hyvällä mallilla kaiken kanssa. Ensimmäiset ulkojouluvalot sain puihin jo ensimmäisten joukossa ja ajatuksen tasolla lahjoja yms. on mietitty jo kauan. Nyt kuitenkin tuntuu, että kaikki laahaa jäljessä. Naapurustoon on ilmestynyt mitä ihanampia jouluvalovirityksiä ja oma piha on vielä ihan puolitiessä. Toisaalta on ihanaa asua pientaloalueella, jossa valoihin panostetaan. Tulee ihan fyysisesti hyvä olo ja mieli, kun näkee kauniita valoja pimeyden keskellä. Tässä lähistöllä on tosin kaksi pihaa, jossa on menty jo melko överiyteen valojen kanssa, mutta toisaalta siitäkin tulee vaan hyvä mieli. Tietää, että taloissa asuu jouluihmisiä. 


Työt on vienyt itseltä kaikki voimat parin viimeisen viikon aikana ja illat on mennyt lähinnä lepäillessä. Ahdistaa, kun olisi vaikka mitä tekemistä ja tekisi jopa mieli tehdäkin kaikkea, mutta ei pysty, kun sattuu. En yleensä ole mitenkään erityisen ahkera kotiaskareissa, mutta mitä lie pesänrakennusviettiä ilmassa, kun nyt tekisi mieli puuhastella ihan koko ajan jotain ja laitella kotia ja joulua. Olen kyllä verhoja ja jopa lakanoita silitellyt, mutta sen kyllä tuntee sitten nahoissaan erilaisina ei-niin-mukavina tuntemuksina. 

Yksi puolikas päivä olis enää töitä, joten sitten saan ehkä puuhailtua kotonakin enemmän. Jäähän joka päivältä se noin 9 tuntia lisää aikaa, joka ennen meni töihin matkoineen. Jännittää vähän huomiset työläksiäiset, etten ihan herkistyisi.

Blogiin päätymättömiä tunnelmapaloja löytyy myös Instagramin puolelta, sinne kun päivittyvät niin paljon nopeammin ja helpommin kuin tänne. Klikkaa alla olevasta kuvakkeesta seuraamaan!

Instagram

Ja ihanaa 1. adventtia kaikille! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...