sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. adventti

Ajattelin, että olisi kiva, jos joka adventille olisi joku kiva yhteinen tekeminen A:n kanssa. Ekalle adventille ajattelin alunperin yhteistä leffailtaa kotona, mutta sitten muistinkin, että meillähän olikin tälle päivälle jo suunnitelmia, joten kotileffailta siirtyi seuraavalle viikolle. Oltiin sovittu jo aiemmin ystävän kanssa, että mennään tyttöjen kanssa katsomaan Mikko Mallikas -elokuvaa, jota esitettiin ilmaisnäytöksenä. Ja siihen sivuun saatiin yhdistettyä vähän jouluostoksia ja Stockan jouluikkunaakin. 

Elokuva oli itse asiassa tosi hyvä ja tytötkin vissiin tykkäs. Itse otin tosin puolen tunnin torkut leffan lomassa.. 


Leffan jälkeen käytiin katsomassa jouluikkuna ja siinä olikin taas paljon ihmeteltäviä yksityiskohtia. 


Ja itse Stockan jouluosasto on aina yhtä lumoava. Lupasin, että A saa valita yhden koristeen ja sitten ostan muutamia tulevaan kuuseen. Meillä ei ole oikeastaan yhtään joulupalloja jäljellä. Ja koska kaikki kodin jutut oli -20 % alella, tuli palloja ostettua muutamia. Meinasi kyllä tosissaan iskeä valinnan vaikeus. Sekä äidillä, että lapsella. 


Kaikki pallot löytyivät lopulta tästä samasta hyllystä.
Samalla reissulla sain ostettua vielä puuttuvat täytteet A:n joulukalenteriin. Kalenteri on tosin vielä täyttämättä, mutta paneudun siihen huomenna. Aamulla avataan vaan kuvakalenteri, jos muistetaan. 

Olisi luullut, että päivän jälkeen olis ollut ihan tööt, mutta jaksoinpas vielä leipoa focacciaa ja kaura-suklaapaloja huomisiin työläksiäisiin. Mahtaakohan tulla uni lainkaan. Töitäkin olis huomiselle vielä ihan kiitettävästi luvassa, ja sitten kaikki käytännön asiat, avaimet jätöt yms. Ja tarkoituksena olis tehdä vaan neljän tunnin päivä ja suunnata läksiäisten jälkeen suoraan kotiin. Saas nähdä, onnistuuko, vai jumitunko vaan tekemättömien töiden ääreen kuitenkin koko iltapäiväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...