sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Parhaat Halloween-juhlat

Olen jo monta vuotta halunnut pitää jonkunlaiset Halloween-juhlat ja nytkin mietin monta viikkoa, että jaksanko. Mutta koska nyt juhlat sopivat hyvin aikatauluihin ja ideoitakin oli jo valmiina, niin yksi päivä askarreltiin ihan oikeat kutsut, jotka matkasivat postin kautta viidelle A:n kaverille. 


Ja aikuiset oli tottakai tervetulleita myös. Yksi perhe ei päässyt, mutta muuten kaikki kutsutut tulivat, joten täällä oli viisi pientä juhlijaa + aikuiset. Ja koska kyseessä oli naamiaiset, pitkin taloa viiletti musta enkeli, musta kissa, pelottava kummitustanssija, prinsessa ja haaremityttö.

Juhliin valmistauduttiin pikkuhiljaa ja joka päivä töiden jälkeen tehtiin jotain pientä valmstelua. Yllätyspussien tekoa, kummitusten askartelua ja reseptien etsimistä. Pääosa tarjoiluiden tekemisistä jäi juhlapäivälle, mutta pöydän paras anti, marenkikummitukset valmistuivat jo paria päivää etukäteen. Siitä marengit onkin tosi käteviä, että ne voi tehdä jo valmiiksi hyvissä ajoin ennen juhlia. Ja sopivat myös allergisille, jos ei ole muna-allergiaa.



Syömisten jälkeen lapset leikki hetken, jonka jälkeen juhlat päättyivät pihalle. Kutsussa kehotettiin ottamaan taskulamput mukaan ja niiden kanssa lähdettiin kohti pilkkopimeää lähimetsää. Sieltä fikkareiden valossa löytyi puissa välkkyviä heijastimia ja niiden juurelta pienet yllätyspussit. Ohjelmanumeroa oli nopeasti ohi, mutta vaikutti siltä, että oli lapsille mieleinen. 

Kun muut vieraat lähtivät kotiin, kummityttö jäi äitinsä kanssa vielä hetkeksi leikkimään. Kerrankin leikit sujuivat monta tuntia ilman yhden yhtä riitaa. Mutta kaikki hyvät bileet loppuu aikanaan, ja sitten tulikin kummitytöltä kehotuis A:lle, että "tule kiukuttelemaan". :D Tylsää aina lähteä kotiin. Onneksi parin viikon jälkeen nähdään taas uudestaan.


2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...