sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sunnuntaina

Olen taas tulevan viikon yksin pyörittämässä arkea, kun mies matkasi taas jälleen kerran maailman toiselle puolelle. Tänään ei ollut menoa mihinkään ja saatiin olla vaan kotona. A:kin viihtyi koko päivän kotosalla, eikä mennyt kavereiden kanssa pihalle. Vanhemmat tulivat pitkästä aikaa kylään ja samalla syömään. Ruokana ihan perus-jauhelihakastiketta, mutta oli kiva kattaa nätisti. Niin ihanaa, kun on iso pöytä, mihin mahtuu muutakin kuin lautaset.



Ja jälkkäriksi oli vuoden ensimmäiset joulutortut. Jotenkin teki jo niitä mieli. Ja lämmintä Talvipäivä-juomaa.


Kävästiin me nopsasti ennen vieraiden tuloa vielä kukkakaupassa. Meillä on aika hyvä kukkakauppa tossa ihan kivenheiton päässä. Tykkään ihan hirmusesti ostaa tollasia erilaisia oksia, joita syksyisin onkin hyvin saatavilla. Kimpuista saa nättejä tai ne on kivoja ihan yksinäänkin maljakossa ja mikä parasta, säilyvät aika kauan ilman sen kummempaa hoitoa.


Ja noista Ikean pienistä pitsisistä tuikkukipoista tykkään ihan hirmuisesti, onneksi osuivat viime reissulla silmään. Niissä palaa kynttilät ihan koko ajan. 



Muuta ei olla tänään sitten juuri tehtykään. Päivä on tuntunut piiitkältä. Tämä on aina parasta, kun kelloja siirretään näin päin, kun tuntuu ihan oikeasti siltä, kuin olisi saanut lisää aikaa. Ainoa huono puoli on se, että nyt myös pimeys lisääntyy ja kohta ei päivänvaloa juuri ehdikään näkemään, kun ehkä vilaukselta toimiston ikkunasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...