keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kauan odotettu päivä

Sunnuntaina päästiin vihdoin messuilemaan. Ennen messuja suuntasimme ystäväni kanssa heti 12:ksi Sokokselle, jossa myytiin lastenjuttuja -70 %. Saatiin talveksi uudet Kuomat ihan pilkkahinnalla ja nappasin hyllystä vielä villahousut A:lle, joista maksoin kokonaiset 4 €. Löytyi vielä yhdet ja koko sattui olemaan juuri oikea. Jos vaikka tulis se talvi tänä vuonna.


Mutta sitten itse messuihin. Aika nopeasti kävely aiheutti kiputiloja vähän joka puolelle ja pientä supistuksentynkää. Tuntui, että ei ehkä jaksa kovin kauaa messuilla pyöriä. Pidettiin kuitenkin vähän huilitaukoa ja lopulta jaksoinkin koko päivän ihan hyvin, eikä kipuiluja lopussa enää tuntunut. Jalat olivat vähän väsyneet, mutta loppuun asti oltiin, enkä ollut lopulta ensimmäinen, joka ilmaisi haluavansa lähteä. :) Ensi viikonloppuna olisi Kirjamessut, jotka jätän ehkä kuitenkin nyt väliin, ellen satu jostain saamaan jotain ilmaislippua, jolloin ei tietenkään voi jättää menemättä.

Rahaa taas meni. Aika paljon tuli ostettua erilaisia kympin messutarjouksia. Viime vuoden tapaan ostin teetä ja raakasuklaata. Lisäksi pari putelia sävyttävää hiusnaamiota, kun en ole nyt enää hiuksia värjännyt, niin jos saisi tosta edes hiukan kiiltoa. Vitamiinit on kalliita ja niitä kuluu koko ajan. Ja mustaherukkajauhetta esim. jugurtin sekaan laitettavaksi. Olisin halunnut mustikkaa, mutta koska jätin näiden ostamisen vikaksi, oli mustikka tietty jo loppunut. Toisaalta ei haittaa, koska mustikkaa tulee syötyä muutenkin, mustaherukkaa ei koskaan.


Viime messuilta löysin uuden korututtavuuden, ViaMinnetin. Viime kerralla ostin sormuksia. Nyt mukaan tarttui muutama hiuspinni, joita katsoin jo viimeksi. Valikoima oli edelliskerrasta myös laajentunut ja katselin muitakin juttuja. Olen jo pidempään haaveillut uudesta rannekorusta, tollasesta, jonka voi kieputtaa ranteen ympärille. Olin ihan varma, että en mistään valmiista mallistoista löydä sopivankokoista ja kaikki esillä olevat kappaleet olivatkin liian isoja. Tiskin alta löytyi kuitenkin myös pienempää kokoa ja tämä oli ihan sopiva. Hetken arvoin mustan ja valkoisen välillä, mutta onneksi päädyin kuitenkin tähän valkoiseen, jollaista alunperin olin etsinytkin. Tämä on meinaan IHANA!!! Tosi mukava kädessä ja sopii hyvin mustavalkoiseen pukeutumiseen, jota nykyään melkein pääasiassa käytän. Voi olla, että seuraavilta messuilta kotiutuan vielä mustankin version jossain vaiheessa nyt kun kerrankin saan tällaisen korun oikeankokoisena ilman mitään säätämistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...