keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syksy ♥

Syksy on jo hyvässä vauhdissa ja melkeinpä on jo lehdetkin lähipuista pudonneet. Jostain syystä olin odottanut syksyä jo pidemmän aikaa. Vaikka kesä oli ihanaa aikaa, jotenkin odotin jo sitäkin, miltä uusi koti näyttää syksyllä. Vielä maltan tovin, mutta kohta olis kiva laittaa jo vähän jotain valoja pihaan. Tosin jouluvalovalikoimaa pitää vähän täydentää, koska niitä ei ennestään juuri ole.

Meidän pihan pensaissa (mikä pensas ikinä onkaan) on mielettömän väriset lehdet.


Puskista sai vähän somistusta sisätiloihinkin. Eihän ne kauaa säily, mutta saa vähän syksyn värejä sisäänkin.


Piha ei muuten ole enää kauneimmillaan. Joka paikassa on märkää ja perennat on laonneet. Kosteudesta johtuen pihalle on ilmestynyt myös useita erilaisia pieniä kavereita kasvamaan.


Viime viikonloppuna tuli tavattua pitkästä aikaa myös ystäviä molempina päivinä. Lauantaina pidettiin perinteiset Putous-kauden avajaiset ja ruokaa oli taas pöytä täysi. Kokeilin uutta mustikkajuustokakkureseptiä, josta riitti vielä hyvin seuraavan päivänkin päiväkahvivieraille.

 

Tuliaiseksi sain ihanan lajitelman erilaisia teitä. Teevarastot alkoivatkin olla jo lopussa. 


Kovasti on itse asiassa jo joulujutut mielessä, mutta yritetään nauttia nyt tämä syksy ensin. En myöskään ihan vielä odota säiden kylmenemistä, nämä tämänhetkiset asteet on ihan sopivat tähän hetkeen. Syksylle on luvassa myös paljon kaikkea kivaa puuhaa ystävien kanssa. Ensi viikonloppuna olisi pihatalkoita ja sunnuntaina kauan odotetut I love me -messut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...