perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu

Vappu on sujunut mukavissa merkeissä. Käytiin jo viime viikonloppuna hakemassa tytöille vappuvallot. Vauvakin sai ensimmäisen pallonsa. 


Vappuaattona käytiin seurakunnan vappujuhlassa, jota oli odotettu koko viikko. Siellä A tapasi kerhokaverinsa ja kävi pomppulinnassa. Lisäki oli ongintaa, munkkeja ja kasvomaalaus. Pikkusisko nukkui koko reissun ajan, eikä tiedä missään käyneensäkään 


Täksi päiväksi oltiin kutsuttu kaikki naapuruston tytöt meille vappujuhliin. Kutsut tehtiin jo aiemmin viikolla. 


Vähän jännitin, että tuleeko ketään, kun monilla voi olla vappuna jo jotain muuta ohjelmaa ja kutsutkin vietiin vain pari päivää ennen. Kävi kuitenkin tuuri ja kaikki kutsutut pääsivät tulemaan. Yhteensä pöytään istui siis 8 tyttöä, ikähaarukalla 4-9. Munkkeja meni viidessä minuutissa 20. 

Olen vain kerran aiemmin tehnyt munkkeja ja niidenkin onnistumista hieman jännitin. Niistä tuli kuitenkin ihan täydellisiä ja niin herkullisia. Onneksi vappu on vain kerran vuodessa, ei näitä jotenkin osaa muulloin tehdä. 


Ennen juhlia oli vähän koristeltu leijuvilla ilmapalloilla. Niin paljon kivemmat noin kuin alaspäin roikkumassa. 


Munkkien jälkeen tytöt leikkivät erilaisia leikkejä. Mutta kun on kahdeksan tyttöä yhdessä, niin koko ajan joku mököttää ja loukkaantuu ja asiat on huonosti. Eikä tapaturmiltakaan voi täysin välttyä. Mutta vissiin oli kuitenkin ihan hauskaa kaikilla. Naamiaishengen mukaisesti täällä oli aika monta prinsessaa. 


Eiköhän me juhlita vappua näin vielä joskus uudestaankin.

2 kommenttia:

  1. Voi kun A näyttää niin pieneltä tuossa vikassa kuvassa :) Mistä nuo ilmapallot on? ihanat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se näyttää. Mutta se olikin taas porukan pienin, vaikkei iällisesti pienin olekaan. Ja ilmapallot on ihan tavallisia palloja. :)

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...