tiistai 15. toukokuuta 2012

Viimeinen päivä

Aamusella kun oltiin pakattu ja syöty kaikki jämät hotellihuoneesta, etsittiin kuuluisa punainen mylly. Se olikin ihan lähellä ja se olisi kyllä pitänyt nähdä pimeällä, kun myllyn siivet olisi olleet valoissa ja pyörineet. Pidimme myös hauskaa myllyn edessä olevalla tuulikoneella ja otettiin kuvia.

Moulin Rouge
Viimeiseksi päiväksi säästimme myös kohteen, jota itse odotin eniten. Madame Tussaudin vahakabinetin. Olen käynyt kyseisessä kabinetissa Nykissä ja se oli ainakin upea. Tällä kertaa näyttelyssä oli melko paljon kaikkia ranskalaisia tyyppejä, keistä ei ollut mitään tietoa. Oli kuitenkin myös paljon tuttuja hahmoja ja paljon herkullisia kuvauspaikkoja. Kuvia tulikin otettua niin paljon ylipäänsä koko reissun aikana niin, että melkein tuli loppui tila kamerasta. Ajotus oli myös siinä mielessä loistava, että siellä ei ollut kuin muutama ihminen meidän lisäksi, joten saimme ihan rauhassa poseerata ja näki kaiken hyvin ilman, että oli muita ihmisiä tiellä.

Minä ja Frankenstein
Iltapäivällä käytiin vielä syömässä mielettömän isot salaatit, josta itse söin ehkä kolmasosan. Astia oli ihan järjenvastaisen kokoinen, samankokoinen, missä itse valmistaisin neljän hengen perheelle lasagnen.

Grande Salaatti
Haettiin vielä laukut hotellilta ja lähdettiin lentokentälle. Ensimmäisen kerran varmaan koskaan lento meni tosi hyvin. Normaalisti korvat on ihan tukossa ja särkee koko matkan, mutta nyt ei tuntunut korvissa kertakaikkiaan mitään. Pahoinvointikin pysyy hyvin poissa lääkkeen avulla.

Ihana oli tietysti tulla kotiin, mutta oli jotenkin haikeaa lähteä. Ehkä se, että nyt alkaa taas aherrus täällä kotona ja seuraavasta lomasta ei ole vielä tietoa. Matkaseura oli myös mitä parhainta, ihana kun voi olla täysin oma itsensä ja rakkaat ystävät kestää kaikki mun omituisuudet. Alkohan se meno viimesinä päivinä mennä jo vähän sellaseks, että ihan hyvä päästä toiseen seuraan välillä. :)

Suomeen kun tuli, ja varsinkin kun oli yö, niin kylläpä tuntui liikenne ainakin rauhalliselta ja muutenkin näytti jotenkin tosi siistiltä ja selkeältä koko ympäristö. Kotona ei ollut ketään, kun tulin, joten sain nukkua ihan rauhassa, kohta lähden hakemaan A:n kotiin ja sitten katsellaan rauhassa kaikki tuliaiset (joita tulikin ihan reippaasti ostettua) ja vaihdellaan kuulumisia.

1 kommentti:

  1. Matkalla oli varmasti kivaa, mutta onhan se aina kiva tulla kotiinkin ja varmaan on Apalla ollut jo kova ikävä ja Nettakin pääsee taas omille kakka-/pisupoluille. Siitä se arki sitten taas alkaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...