torstai 18. lokakuuta 2012

Irtiotto arjesta

Viikonloppuna otettiin jälleen vähän irtiottoa normiarjesta. Järjestin miehelle 30-synttäriyllätyksenä seikkailuelämyksen Turussa ja mukaan lähti myös ystäväpariskunta. Miesraukka luuli koko ajan joutuvansa kylpylään, mikä ei olisi ollut mitenkään miellyttävä vaihtoehto ja ylläri säilyi loppuun asti. Mentiin siis Turun Flowparkkiin vähän nostattamaan sykettä. Syke nousi ainakin itsellä, jos ei fyysisen rasituksen takia, niin henkisen jännityksen. Kävi vielä niin, että aloitettiin epähuomiossa vaikeasta radasta ja me tytöt mentiin vielä ekana ja ihan väärällä taktiikalla tottakai. Niin oli vähän jänniä hetkiä, että pysyykö siellä vai ei. Ja mulla oli ainakin hirvee stressi myös siitä, että lukitsin itteni oikein niihin vaijereihin. Mutta ehdottomasti mennään vielä toistekin.

Flowpark Turku
Seikkailemasta suunnattiin syömään Turun Kellariravintolaan. Ruoka oli hyvää, mutta paikalla oli aika vähän ihmisiä ja tunnelma oli ihan kuollut. Meinattiin ihan väsähtää. En jostain syystä tällä kertaa muistanut ottaa ruuista kuvia. Alkuruokaa en ottanut, mutta maistoin mieheltä etanaa, ensimmäistä kertaa. Ei ollut oikeestaan mun juttu. :) Pääruuaksi söin valkosipulikuorrutettua kuhaa, joka olikin oikein tosi hyvää, mutta annos oli liian iso ja osa jäi ihan sen takia syömättä. Jälkiruuaksi oli suklaakakkua ja valkosipulijäätelöä (!) (oli valkosipuliviikot). Kakku ei ollut kovin kummosta ja jäätelökin oli perin mielenkiintosen makusta.

Oli hyvin lähellä, että ilta olis lopahtanut tähän. Kierrettiin kaupungilla etsimässä sopivaa paikkaa, eikä meinannut löytyä ollenkaan. Lisäksi Turun keskusta oli jotenkin pelottava, ihmeellisiä jenkejä ympäriinsä. Paljon turvallisempaa on Helsingin keskustassa. No piipahdettiin kuitenkin ravintola Rentoon kylmää pakoon.

Ja sitten kävi näin....

Tequila
Loppuilta menikin sitten tanssiessa, baarissa, jossa ei ollut tanssilattiaa eikä kukaan muu tanssinut. DJ oli ihan huippu, kun se tajus, mistä me tykätään, niin soitti koko illan kaikkia parhaita ysäri-biisejä. Sieltä tuli mm. Nikke T:tä, mistä nykyteinit ei oo varmaan kuulleetkaan. Ilta lopahti kuitenkin niin sanotusti kuin seinään, kun pilkku tuli 2.30 sillä aikaa kun olin vessassa. No, ei muuta kun hotellille, eli Omppuun.

Seuraavana aamuna oli, yllättävää kyllä, tosi hyvä olo. Eikä edes väsyttänyt. Jälleen kierrettiin Turun keskustaa etsien sopivaa brunssipaikkaa ja kierrettiin oikeastaan ympyrää. Lähdettiin Stockalta ja päädyttiin lopulta Stockan buffettin, jossa olikin herkkubrunssi ja kaikkea mahdollista syötävää. Tosin sielläkin oli tosi pahaa suklaakakkua, joka oli jo meidän kolmas perättäinen huono jälkiruokakokemus.

Lopuksi kierreltiin vielä jonkun aikaa Hulluilla päivillä, jotka jäikin Helsingin päässä kokonaan välistä. Omat ostokseni olivat näin mielenkiintoiset.

Tiskipesuainetta ja vessanpesuainetta
Kotimatkalla kurvattiin vielä mummolan kautta hakemassa lapsonen kotiin ja samalla syötiin Mummin synttärikakut. Lahjaksi oltiin askarreltu A:n kanssa kaulakoru jo aiemmin nähdyistä tammenterhoista. Koru taitanee päätyä kuitenkin koristukseksi, mutta ainakin askarreltiin sitä yhdessä, niin oli lapselle kiva kokemus. Ja kortti on myös 3-vuotiaan käsialaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...