lauantai 16. maaliskuuta 2013

Arkisempaa itämaista

Musta on ihana testailla kaikkia uusia tuotteita ja juttuja. Sikspä onkin kiva, että siihen saa erilaisten palveluiden kautta sillon tällön mahdollisuuden. Tällä kertaa sen tarjosi Hopottajat.

Ja testausvuorossa oli Atrian uudet itämaiset valmisruuat, joihin pääset paremmin tutustumaan täällä.  Aika harvoin itse ostelen uusia ruokia, vaan jos valmisruokia käytän, esim. töissä, niin turvaudun usein tuttuihin ja turvallisiin. Mutta senpä takia nämä testailut onkin kivoja, koska nyt löysin uuden ihan selkeän suosikin, jota ostan varmasti vielä joskus uudestaan. Vaikka annoskoot ovatkin itselleni töihin otettavaksi liian isoja. 

Chicken Teryaki Korean Style

Kanaa, nuudeleita ja kasviksia. Kanaa tässä ei ollut nimeksikään, eikä juuri nuudeleitakaan, mutta sitäkin enemmän papuja. En tykännyt.

Chicken Rogan Josh

Tässä ei sitten ollutkaan mitään vihannesta. Annoksesta saa vähän houkuttelevamman, kun käyttää oikeaa lautasta. Ja tää oli kyllä oikeesti tosi hyvää. Tai oikeestaan aika sen makusta, miltä itse tehtykin ihan hiukan itämaisesti maustettu kanakastike vois maistua. Aika iso satsi oli, tästä olis saanut helposti parikin satsia.


Odotin viimeisen vaihtarinkin olevan hyvää, kun siinäkin oli kanaa ja riisiä, mutta jäi syömättä. Tämä oli sitten taas ihan selkeää valmisruokaa ja muut maut jäivät vetisen riisin maun alle.

Chicken Vindaloo 

Tällaista tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...