sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kynsijuttuja

Kynsilakkavarastoni saivat vähän täydennystä. Olen aina lakannut mielläni kynsiä, tosin muutamia vuosia en ole kauheasti kynsijuttuihin panostanut. Kävin kuitenkin vähän aikaa sitten vähän täydentämässä kynsilakkavarastoja.


Tykkään noissta Mavalan kynsilakoista, ne on edullisia, silti hyvälaatusia ja sopivan pienikokoisia puteleita. En ole koskaan vielä saanut kulutettua yhtäkään kynsilakkaa loppuun, joten ei niiden pullojen niin isoja tarvi olla. 


Kynsilakkashoppailu sai itse asiassa inspiraation tästä Lontoo-lakasta, johon sorruin taas vain nimensä takia. Keväisessä Lontoossa ollaan punakyntisiä. Teki itse asiassa mieli ostaa myös Pariisi, mutta se oli niin saman värinen kuin tämä, että tyydyin tähän yhteen punaiseen.

Lisäksi nappasin mukaani Mavalanin pikakuivattajan, joka on ihan täydellinen tuote. Kynsien lakkaaminen on kivaa, mutta lakan kuivumisen odottelu on niin rasittavaa, ettei sitä kovin usein sen ihan sen takia viitsisi tehdä. Voisi kuvitella, ettei tällainen pikakuivattaja oikeasti tee sitä, minkä lupaa, mutta tämä toimii kyllä kuin unelma. Lakka kuivuu hetkessä, erillistä päälilakkaa ei tarvita ja lisäksi tämä jättää kynsiin jotenkin tosi kivan tuntuisen sileän ja kestävän pinnan. Ja lakka pysyy hyvänä paljon kauemmin kuin peruspäälilakoilla, ja lakkaukset ovat vielä monen päivän jälkeenkin kärjistä kulumattoman näköiset.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...