lauantai 2. maaliskuuta 2013

Farang

Erittäin rajoittunut makupalettini pääsi tänään koetukselle, kun kävimme testaamassa Farangin 8 ruokalajia sisältävän nimikkomenun.


CHA PLU LEHTEÄ JA SAVUSTETTUA ANKERIASTA
paahdettua pähkinää, merileväkaviaaria
HAMACHI SASHIMI VIETNAMILAISITTAIN
aasialaisia yrttejä, mustariisietikka dressing
PEHMEÄKUORISTA TASKURAPUA
vihreää mangoa, minttua, karamellisoitua pähkinää, vihreä nahm jim

RAPEAA POSSUA, PALMUSOKERIKARAMELLIA
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa
THAI-ROTI LEIPÄÄ, PHAENANG CURRYA
MORNING GLORY, RAPEAA ‘SUOLA&PIPPURI’ TOFUA
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua
VASIKANPOSKEA ‘SEREMBAN’
pitkään haudutettua vasikanposkea, aromaattinen chililiemi, minttu-itusalaattia
‘HOLA HOLA 7′
thai-tyyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, granaattiomenaa, vanilja-kookoskermalientä, litsi-guavasorbettia
Tämän genren ruoka ei tosiaan ole ihan ominta juttua. Söin kuitenkin kaikkea ja tulikin maisteltua vaikka mitä ihan uusia juttuja. Oma suosikki oli tietysti jälkkäri. Lisäksi taskurapu oli tosi hyvää. Possu oli tosi mureaa, mutta todella sokerista ja imelää, niin ei voinut syödä kuin yhden palasen. Ja vasikanposki suussa sulavaa. Joskin vähän tulista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...