Erittäin rajoittunut makupalettini pääsi tänään koetukselle, kun kävimme testaamassa
Farangin 8 ruokalajia sisältävän nimikkomenun.
|
CHA PLU LEHTEÄ JA SAVUSTETTUA ANKERIASTA
paahdettua pähkinää, merileväkaviaaria |
|
HAMACHI SASHIMI VIETNAMILAISITTAIN
aasialaisia yrttejä, mustariisietikka dressing |
|
PEHMEÄKUORISTA TASKURAPUA
vihreää mangoa, minttua, karamellisoitua pähkinää, vihreä nahm jim |
|
RAPEAA POSSUA, PALMUSOKERIKARAMELLIA
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa |
|
THAI-ROTI LEIPÄÄ, PHAENANG CURRYA |
|
MORNING GLORY, RAPEAA ‘SUOLA&PIPPURI’ TOFUA
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua |
|
VASIKANPOSKEA ‘SEREMBAN’
pitkään haudutettua vasikanposkea, aromaattinen chililiemi, minttu-itusalaattia |
|
‘HOLA HOLA 7′
thai-tyyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, granaattiomenaa, vanilja-kookoskermalientä, litsi-guavasorbettia |
Tämän genren ruoka ei tosiaan ole ihan ominta juttua. Söin kuitenkin kaikkea ja tulikin maisteltua vaikka mitä ihan uusia juttuja. Oma suosikki oli tietysti jälkkäri. Lisäksi taskurapu oli tosi hyvää. Possu oli tosi mureaa, mutta todella sokerista ja imelää, niin ei voinut syödä kuin yhden palasen. Ja vasikanposki suussa sulavaa. Joskin vähän tulista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommenteista! =)