maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen

Pääsiäispyhiä olis vielä yksi päivä jäljellä. Rairuohoa ei taaskaan tänä vuonna muistettu istuttaa, tosin yksi istutus saatiin onneksi päiväkodista. Pääsiäispuuhat rajoittuivatkin oikeastaan pajunkissanoksien koristeluun. Ennen virpomispäivää käytiin hakemassa yksi kimppu, joita sitten yhdessä A:n kanssa koristeltiin. Viime sunnuntaina kierreltiin sitten niitä jakelemassa vähän siellä sun täällä. 



Musta on ihana järkkäillä pieniä yllätyksiä, varsinkin lapselle, johon vielä menee kaikki tarinat ihan täydestä. Omastakin lapsuudesta muistan aina sen, miten Joulupukki oli tuonut lahjat kuusen alle, enkä koskaan keksinyt, että miten ne sinne lopulta olivatkin päätyneet. 

Viime viikonlopun virpomisesta oltiin saatu korillinen munia, jotka olivat koko viikon odottaneet kiltisti kaapissa. Tänä aamuna oli pääsiäispupu sitten käynyt korilla ja jekkuna piilottanut kaikki munat. No, onneksi löytyivät sitten nopsasti. 


A ei vielä hirveästi syö herkkuja, eikä varsinkaan kovin paljoa kerralla. Tänään sitten sai syödä puolikkaan tosta jättimäisestä Kinderistä ja liekö sillä jotain yhteyttä vai ei, mutta loppuilta olikin sitten aikamoista kiukkua ja raivoamista. Tai sitten vaan kerta kaikkiaan väsytti tosi paljon. 

Käytiin nimittäin tänään pääsiäispäivää viettämässä Tytyrin kaivoksella ystäväperheen kanssa. Ihanaa kun on ystäviä, joilla on samanikäisiä lapsia ja mukava muutenkin viettää yhdessä aikaa. Kaivoskierroksella nähtiin pupuja, peikkoja ja noitia, jotka olikin pienten mielestä aika hurjia. Kierrokseen sisältyi myös ruokailu ja lopuksi kiivettiin vielä 540 porrasta kaivoksesta ylös takaisin maanpinnalle. 

Kierrokselle sai pukeutua, joten meidän seurueeseen kuului yksi pieni tuuheahäntäinen pupu. Täällä vielä matkaseurueen kertomus samaisesta reissusta. Ja ihanat kummilapset poseeraamassa. :)


Vielä huominen päivä ja sitten töihin. Huomenna suuntaamme mummolaan pääsiäislounaalle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...