tiistai 2. huhtikuuta 2013

Etanaa pannullisen verran

Miehelle tuli yksi ilta joku himo etanoihin, joten niin se oli suunnattava etanapannun ostoon. Samalla reissulla ostettiin tarvikkeet itse etanoihin. 


Kyytipojaksi paistettiin ranskanleipää valkosipulilla ja persiljalla maustetussa oliiviöljyssä. 



6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No mähän en tokikaan maistanut. :) Mutta kaikki ainakin katosi pannusta, eli kai syötävää oli ainakin.

      Poista
  2. Yh, etanoita en oo koskaan suostunu maistamaan, enkä maista! :)

    Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän sanoin, että säkin oot nirso. :) Mä oon kyllä kerran maistanu, mut ei tarvi sit toiste maistaakaan. :) Vaik ei ne kyl sillai pahoi ollukkaan.

      Poista
  3. Ruoka näyttää ihan mielettömän hyvältä. Etanat ei ole kyllä munkaan juttu mutta noitakin kuvia kun katselee, niin tekis kyllä mieli joskus maistaakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin valkosipulinen voiseos oli hyvää ja sitä on tossa sellanen kerros, että kai ne itse etanatkin siltä pääasiassa maistuu. :) Ei kun vaan kokeilemaan!

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...