keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Yksi kevään kohokohta

Jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostuneet Lapsimessut ovat täällä taas tulevana viikonloppuna. Odotan  niitä joka vuosi lähes lapsellisella innostuksella ja heti alkuvuodesta lähtien. Nyt ne ovat taas vihdoin täällä ja tämä onkin jo neljäs kerta, kun siellä käyn. (Muoks. pienen ja huolellisen laskutoimituksen lopputuloksena, tämähän tuleekin olemaan jo viides kerta). A:kin osaa jo odottaa messuilua, koska muistaa, mitä kaikkea siellä viime vuonnakin tehtiin. Lapsimessujen ohessa on muutama muukin messutapahtuma, joihin pääsee samalla lipulla. Viime vuonna ekaa kertaa tais olla Outlet-messupuoli ja tänä vuonna ekaa kertaa joku luomuruokapuoli. Ja sitten tietysti se Lemmikkipuoli, joka on ollut jo pidempään. Kaikissa osioissa käymme varmasti tänäkin vuonna tutustumassa, vaikka tietty se lapsipuoli olis jo itsessäänkin ihan riittävä. 


Lauantaiaamuna käyn pikaiseen pyörähtämässä tentissä (jonka pitäisi olla viimeinen ikinä), jonka jälkeen suuntaan sitten messuilemaan. A tulee paikalle isänsä kyydissä. En ole edes pahemmin tutustunut, mitä kaikkea messuilla tänä vuonna on, koska siellä ei ole oikeastaan mitään väliä. Kivaa siellä on silti joka kerta. 

Toinen jokavuotinen messuilukokemus on yhdistetyt Kirja- ja Ruoka & Viini & Hyvä elämä (tjsp.) messut, jotka ovat myös joka vuosi tosi hyvät. Tänä vuonna voisi ehkä piipahtaa myös jossain kauneusmessuilla. 

Mutta, kuten mainoksessakin luvataan, hulvaton viikonloppu tulossa! (Ainakin jos unohdetaan se tenttiosuus...)

4 kommenttia:

  1. Me mennään huomenna aamupäivällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin harmittaa, ku olisin kans paljon paljon mieluummin menny perjantaina, ku sinne lauantai-ruuhkaan, mut en kehtaa olla töistä pois, ku enski viikko menee sen suhteen vähän harakoille. :)

      Poista
  2. Messuilu on mukavaa! :) Me juuri miehen kanssa pohdittiin, että olisikohan tuolla lapsimessuilla myös meille odottaville vanhemmille jotain kivaa katseltavaa ja koettavaa. Mitä mieltä olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos ylipäänsä messuilusta tykkää, niin ehdottomasti kannattaa mennä. Mekin oltiin ekan kerran jo sillon odotusvaiheessa ja onhan siellä sitten paljon kaikkea vauvajuttua, mitä kohta tuutte kuitenkin tarviimaan. :) Ja sit tosiaan vielä ne muutkin osiot, joihin pääsee samalla lipulla, ni jos aikaa vaan on, ni ehdottomasti.

      Poista

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...