torstai 2. tammikuuta 2014

2013 Top 10

Sain joku aika sitten haasteen listata tämän vuoden top-juttuja. Nämä ovat olleet mietinnässä jo tovin, jotkut oli helpot keksiä, toiset eivät niin..

Tv-sarja

Tämä oli hyvin helppo: Orange is The New Black. Harvoin tulee enää vastaan sellasta sarjaa joka koukuttais samantien ja olis todella hyvä. Tämän katsoin kesällä parissa pävässä sairaslomalla ja aion katsoa jossain välissä vielä uudestaankin. Loistavia ja mielenkiintoisia henkilöhahmoja. 


Kappale

Tähän en keksi tähän hätään nyt muuta, kuin tämän. ;)

 
Cheek - Kuka muu muka
Elokuva

Tänä vuonna kävin elokuvissa vain muutaman kerran. Joulukuussa käytiin katsomassa vaikuttava Gravity, joka oli toki niin ahdistava ajatuksena kuin ajattelinkin, mutta hyvä silti. 


Kengät

Kenkiä en muista viime vuonna juuri ostaneeni. Ainakaan mitään kovin kummallisia. Ainoat ehkä, joista löytyy kuva koneelta valmiina ovat nämä reissusta ostaneeni rantakengät. Maksoivat kokonaiset 5 € ja olivat ahkerassa käytössä koko loppukesän. :) 


Laukku

Laukkujakaan ei tule kovin usein ostettua. Viime keväänä sain kuitenkin kaksi. Keltaiseen ihastuin oitis ja ostin sen itselleni ja punaisen sain Ystäviltä synttärilahjaksi ennen Lontoon reissua. Kumpikaan ei ollut turha ostos, koska jompi kumpi on käytössä edelleen päivittäin. Usein tulee pukeuduttua kokonaan lähes täysin mustaan, joten asuun tulee edes vähän piristystä laukkujen muodossa.

Kosmetiikka

Uutena tuttavuutena löysin itselleni Lushin kosmetiikat. Erityisesti pidän palashampoista, jotka ovat kätevyydessään vaan ihan mahtavia. Pesevät hyvin, vievät vain vähän tilaa, eivät vuoda, eikä niiden käytöstä synny jätettä. Nyt yritän vaan pikku hiljaa käytellä kaikkia jemmoihin kertyneitä shampoopulloja pois..

 Koti

Tänä vuonna innostuin sisustamisesta ja kodin laittamisesta enemmän kuin ennen. Toteutus jäi tosin enemmän ajatuksen tasolle, mutta hiljaa hyvä tulee. 


Projekti

Ehdottomasti isoin projekti viime vuodelle ja ehkä ikinä, oli gradun loppuunsaattaminen.


Matkakohde

Viime vuonna tuli reissattua kohtalaisen paljon. Tähän täytyy ehkä kuitenkin valita 10 päivän reissu Ranskan Rivieralla. (Josta on muuten vieläkin postaus tekemättä, taitaa olla jo myöhäistä. =D )


Ensi vuoteen siirtynyt haave 

Tähän oli  mahdottoman vaikea löytää mitään aiheeseen sopivaa kuvaa. Kunnes tuli lumisia kuvia vastaan ja tajusin, että lumikin olisi ollut kiva jo viime vuoden puolella. Voipi olla että jää tältä talvelta tulematta. Ensi vuodelle säästyi muutama ISO haave. ♥



Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...